Ramai kawan-kawan yang dah bertukar kepada Min Kaffe. Sebab kopi ni kaya dengan unsur anti oksida, yang boleh menghilangkan keletihan fizikal dan mental. Di samping boleh melegakan tekanan. So, kalau kat office rasa stress, boleh lah try minum Min Kaffe ni.
Dan orang kata, kalau nak dietMin Kaffe ni memang membantu sangat-sangat.
Antara kelebihan lain:
– Migrain
– Membuang toksin berlebihan ( detoks )
– Mengurangkan Berat badan
– Mengawal Selera
– Memberikan Rasa Kenyang Berpanjangan
– Badan berbau
– Imsomnia/ Sukar Tidur
– Selesema
– Mengantuk
– Ruam Panas
– Buasir
– Penyakit Kornea
– Kaki Berbau
– Tumor Otak
– Kanser Rectum
– Sakit Pinggang
– kencing manis
– Darah Tinggi
– Tekanan Darah Rendah  
– Stabilkan Tekanan Darah dll
Harga 1 kotak RM33.00 saja. Kalau nak dapatkan harga jimat, boleh cepat-cepat contact Zaza. Disebabkan khasiatnya yang terlalu banyak, memang customer tak teragak-agak untuk borong 1 carton terus. 

Zazalina

019-3075397
Share This