Mini seminar khas untuk adik beradik Top Leaders Circle (TLC) baru-baru ini berjaya mengumpulkan kami dari serata Malaysia. Ada yang datang dari selatan, utara, pantai timur untuk dapatkan sesuatu yang insyaAllah mampu mengubah 360 darjah kualiti kehidupan kita. Dan, semuanya bersemangat untuk ke Beijing!

Mini Seminar Top Leaders Circle

Ya, untuk trip kali ini, kami semua bakal diterbangkan ke Beijing yang ditanggung sepenuhnya oleh pihak company. Memang rasa tak sabar pulak bila bayangkan kami bakal menghavockan bandar Beijing. 😀

Mini Seminar Top Leaders Circle

Kalau tak dengar suara emas CDM Salha Zain, memang tak lengkap rasanya. Banyak sangat motivasi yang beliau berikan kepada kami semua.

Mini Seminar Top Leaders Circle

Mini Seminar Top Leaders Circle
Mini Seminar Top Leaders Circle

Impian Zaza untuk pencen muda, bebas masa dan kewangan dan tak mustahil boleh dicapai melalui business ini. Kalau mentor-mentor terdahulu dari kami semua dah buktikannya, insyaAllah my turn will come soon. 

Mini Seminar Top Leaders Circle

Yang kiri tu, bakal CDM kak Lyn, owner restoran Sari Ratu yang dah ada lebih dari 10 cawangan restoran di Malaysia. Hebat business dengan TLC ni sampaikan CEO pun ambil peluang untuk sama berniaga. Rugi pulak jika kita ni, orang biasa-biasa je yang taknak ambil peluang ni. Bila anak jutawan pun nampak business ni memang boleh menjadi-jadi, memang ada sesuatulah yang memang orang lain pun perlu grab peluang dalam business ni. 
Yang sebelah kanan tu pulak, CDM Salleha Roslan, salah seorang idola Zaza dalam business ni. Sebab beliau memang bermula dari tiada apa-apa kini dah boleh tersenyum gembira sebab dah pegang income 5 angka sebulan. Nak buat business sebab nak bebas dari segala hutang. Sekarang ni dah mampu nak bagi keselesaan kepada 3 orang anaknya dan boleh bantu kedua ibu bapanya. Bestkan.

Mini Seminar Top Leaders Circle

Meraikan Arni yang berjaya buat sales RM100K sebulan.
Mini Seminar Top Leaders Circle

Shimah sempat berkongsi cerita dengan kami tentang keterujaannya nak pergi trip pertama bersama kami ke Osaka. Katanya, memang beliau suka melancong. Biasanya awal-awal tahun dah mula menyimpan untuk pergi melancong, tapi tahun ni, katanya rasa macam lain macam sebab pergi trip secara percuma je.
Mini Seminar Top Leaders Circle
Mini Seminar Top Leaders Circle
Mini Seminar Top Leaders Circle
Jika kita tak ubah diri kita sekarang, bila lagi? Masa memang tak menunggu kita. Kita teringin nak hidup selesa tapi kita takkan dapat hidup selesa jika kita tak keluar dari kehidupan kita sekarang ni. 

Kami dekat Top Leaders Circle sedang mencari protege baru. Jika berminat, boleh hubungi Zaza dekat 019-3075397. Segala bimbingan kami akan berikan yang penting, mestilah rajin, committed dan bersedia untuk dibimbing. 
Share This