Ramai juga yang bertanya modal nak mulakan perniagaan Premium Beautiful ni.
Modal terpulang dekat uolss nak mula dengan modal besar atau modal serendah RM50. Ya…. RM50 sahaja uolls 😀
Pilihan terletak di tangan anda.
Apa beza kalau modal besar dengan modal kecil? Ha, kalau nak tahu boleh lah hubungi Zaza untuk keterangan lanjut. Don’t worry okay, boleh dengar je tanpa ada bayaran pun. Lagi elok kalau dengar dulu penerangan kami dari mendengar cerita-cerita dari pihak luar yang memang tak buat business ni.
Whatsapp Zaza untuk temujanji ok.
019 307 5397
zazalinaothman@gmail.com
Share This