Dapat whatsapp dari rakan kongsi. Ada yang hantar kepadanya tentang bahaya pakai korset, yang boleh menyebabkan pengecutan organ dalam badan kita.
Zaza pun google, memang banyak artikel mengenai bahaya korset. Kebanyakan artikel mengatakan, korset bahaya sebab dipakai ketat dan membuatkan badan mengecil secara paksa. 
Tapi, itulah perbezaan ketara dengan korset Premium Beautiful. Ya, korset ni memang kami sarankan pakai selama 8 jam sehari atau lebih. Tapi adakah badan kita akan mengecil secara paksa? Jawapan Zaza, tidak.
Untuk pengetahuan semua, korset Premium Beautiful tidak dipakai secara ketat, terlalu besar tetapi muat-muat pada badan kita. Korset Premium Beautiful adalah pakaian dalam, menggantikan pakaian dalam yang biasa kita pakai tu. Pemakaian pakaian dalam yang tidak betul menjadi punca berlakunya pembentukan lemak, kegemukan dan selulit pada badan kita. Dan inilah peranan penting Premium Beautiful.
Tujuan utama korset Premium Beautiful ni adalah untuk pengalihan lemak, dan pembentukan badan, yang mana ia dicipta untuk kesihatan dan kecantikan. 
1)TeknologiFar-Infrared Rays (F.I.R.)
2)MendapatpengiktirafanSuperbrands: Highest in quantity and highest in quality sepanjang penjualan dan penggunaan product tersebut.
3)Jaminan seumur hidup.
4)Kuasa regangan360 darjah.
5)Teknologi datang dari 3 buahnegaramaju:
Amerika Syarikat – Jahitan stereoscopic iaitu jahitan yang tahan regangan.
Jerman Fabrik akwatek dan akwadyne, iaitu fabrik di mana ia mampu seimbangkan suhu badan, ringan dan anti bau.

-JepunTeknologiF.I.R.



Kelebihan Premium Beautiful corset:

Membantumengalihkanlemakkebahagiansesuaimenjadikanbahagiankendurkembalikepadabentukasal.
Menggalakkanperedarandarah, mengaktifkansel-sel lemakdan mempercepatkanrangsangankeatasaliranlemak.
Dapatmencegahbadandaripadaberubahbentukdan melambatkanproses penuaanbadan. 



Keistimewaan Far-Infrared Rays (F.I.R)

Memperbetulkan pengaliran darah dalam badan kepada tahap optimum.
•Meningkatkan kadar metabolisma badan.
•Memulihkan sistem pernafasan.
•Membantu membersih toksin dari darah.
•Mengekalkan kesegaran badan.
•Menghalang pembiakan sel kanser dalam badan.

Jelas sekali, korset Premium Beautiful ni tak membahayakan kesihatan. Malah pemakaian yang konsisten, boleh membantu meningkatkan tahap kesihatan. 
Zaza dah pakai 2 tahun dan tak pernah miss walau 1 hari pun. Alhamdulillah, tiada kesan negatif dari pemakaian korset ni. Yang nyata:
1. Postur badan dah berubah
2. Badan dah takda rasa sakit-sakit
3. Bertenaga dan lebih bersemangat
4. Masalah sakit kepala dah kurang
Itu dari segi kesihatan. Dari segi kecantikan pulak :p
1. Berat badan maintain, walaupun makan lebih dari biasa.
2. Badan ada shape dari dulu
3. Pinggang dari 25inci sekarang dah jadi 23inci! 
Dan lagi, makan macam biasa, tak pernah pulak ada kesukaran untuk makan atau penyebab tiada selera makan. Bertambah selera adalah :p. Pakai korset ni pun takda masalah senak akibat korset ketat, sebab macam yang Zaza nyatakan, korset PB ni tak perlu pakai ketat-ketat, tapi pakai ikut ukuran saiz badan sendiri.
Nasihat Zaza, kalau anda berminat nak pakai korset, carilah korset yang betul-betul selesa dan dapat berikan results yang kita nak tanpa membahayakan diri. Premium Beautiful adalah pilihan yang terbaik. Zaza dah pakai, dan dah rasa sendiri, sebab itu Zaza berani jamin yang anda pasti puas hati bila sarungkan Premium Beautiful corset.
Dan yang paling penting, carilah PB expert, sebab PB expert ni akan pastikan anda dapat pakai PB dengan saiz yang betul dan akan ajar cara pemakaian corset dengan betul.
Kalau anda beli dengan Zaza, Zaza sendiri akan ambil ukuran dan guide anda sepenuhnya.
Whatsapp
Zaza
019 3075397

Share This