Untuk anda yang ingin memiliki Premium Beautiful aka magical corset ni, ada 3 cara pembayaran yang boleh dibuat.
1. Cash
2. Credit Card
3. Installment
Kalau you nak bayar secara cash or credit card, do whatsapp me at 019-307 5397 and I’ll give you special price. 😀
Tapi kalau rasa nak ambil secara installment, I would suggest Aeon Credit (Khusus untuk yang berada di Ampang, Keramat, Gombak, Selayang dan Setiawangsa). Boleh hubungi Zaza untuk maklumat lanjut ok.
or melalui RHB Easy. Just pergi je mana-mana outlet RHB Easy yang terdekat, bawa IC, tak sampai setengah jam pun duit dah ada dalam account. Untuk RHB Easy, Zaza suggest untuk ambil 12 – 18 bulan installment. Boleh tengok maklumat lanjut dekat website RHB Easy ok.
Get your Premium Beautiful Set Now.
Takut semakin banyak lemak terkumpul kat badan dan waktu itu jangan menyesal kalau lemak tu dah terlalu tepu untuk dinyahkan.
Whatsapp Zaza
019-3075397

Share This