Terima whatsapp dari rakan yang baru je sebulan melahirkan anak. Sekarang ni tengah berusaha nak dapatkan balik shape badan dan Premium Beautiful menjadi pilihannya. 
Petang semalam, dia mesej Zaza. Nak tau dia kata apa? 
“Zaza… Serius best pakai PB korset. Sebab breast yang penuh dengan susu biasanya akan jatuh sebab berat. Tapi bila pakai PB, elok je terletak.”
Ha, best kan macam tu. Tak sabar pulak Zaza nak tengok perubahan bentuk badannya pulak. 😀


Whatsapp

Zaza

019-3075397



Share This