Hai semua…
Zaza nak berkongsi satu peluang perniagaan dengan menjadi pengedar Min Kaffe. Zaza tau ramai yang tengah mencari side income memandangkan keadaan ekonomi sekarang yang memerlukan perbelanjaan yang tinggi.
Macammana nak jadi agen?
Cuma perlu whatsapp Zaza. Modal cuma serendah RM200.00 saja. Selepas itu, kami akan guide anda untuk jadi usahawan yang berjaya. Yang penting anda kena lah seorang yang committed.
Fungsi dan keberkesanan Min Kaffe
– Migrain
– Membuang toksin berlebihan ( detoks )
– Mengurangkan Berat badan
– Mengawal Selera
– Memberikan Rasa Kenyang Berpanjangan
– Badan berbau
– Imsomnia/ Sukar Tidur
– Selesema
– Mengantuk
– Ruam Panas
– Buasir
– Penyakit Kornea
– Kaki Berbau
– Tumor Otak
– Kanser Rectum
– Sakit Pinggang
– kencing manis
– Darah Tinggi
– Tekanan Darah Rendah  
– Stabilkan Tekanan Darah dll
Memang untung sangat jadi agent Min Kaffe ni. Senang-senang je nak buat income. dah lah permintaan terhadap Min Kaffe ni sangat tinggi. 
Peluang ini terbuka kepada semua rakyat Malaysia tak kiralah anda surirumah, pelajar, pekerja swasta atau kerajaan. 
Whatsapp Zaza untuk maklumat lanjut 🙂
019-3075397
Share This