Lagi lebih kurang 3 hari je umat Islam nak menyambut Syawal. Terasa kejap benar pulak puasa kali ni. Rasa seperti baru je mula puasa, sedar tak sedar dah nak sampai ke penghujungnya.
Zaza percaya pasti anda semua tengah sibuk buat persiapan raya. Pasti sibuk dengan shopping raya kan. Minggu lepas pulak memang sales sana sini. Dekat PWTC lah, JBoxing lah, dekat The Strand dan macam-macam tempat lagi lah ada sales. Tapi Zaza dah siap beli awal-awal kali ni. Tak perlu nak berasak-asak dengan ramai orang, sebab sekarang ni dah senang, shopping hanya dari rumah je. Lagipun mudah, fikiran pun tenang, nak buat pilihan. Tentang saiz pula, tak menjadi masalah untuk Zaza sebab sebagai pemakai tegar Premium Beautiful, memang baju-baju dari designer ni dia ngam untuk potongan badan mereka yang pakai Premium Beautiful. So tak menjadi masalah untuk Zaza beli baju secara online.
Kalau anda nak pakai baju nampak cantik dan kemas, memang Zaza suggest sangat pakai Premium Beautiful. Sebab, kalau baju dah cantik, dari designer terkenal sekalipun, kalau bentuk badan tak menarik dan bila pakai baju terlipat-lipat, dah jadi tak cantik jugak. Sayang beli baju mahal-mahal tapi nampak tak menarik disebabkan badan kita yang takda cutting dan oversize. Tapi bila pakai Premium Beautiful, baju yang murah pun orang sangkakan mahal. Sebab nya, baju yang kita pakai tu nampak kemas, cantik dan terletak je dekat badan pemakai. Kalau muka kita boleh jadikan cantik dengan bermakeup, badan pun kita boleh jadikan cantik dengan touch up sikit je dengan Premium Beautiful. Dan yang best, hasilnya memang berterusan.
Share This