Dah lepas berpersonal coaching dengan mentor, time to meet my protege pulak. Dah atur beberapa plan untuk mereka dan harapnya semuanya berjalan seperti yang dirancangkan.

belajar berniaga

Bersemangat nak sampaikan amanat mentor dekat rakan kongsi. Ilmu yang kita dapat, kita berikan pula pada orang lain. InsyaAllah Zaza akan lakukan yang terbaik untuk mereka.
belajar berniaga
Dengan Ayu 
belajar berniaga
Dengan Lynna
Itulah yang menariknya buat business dengan Top Leaders Circle ni. Dalam TLC, kami memang buat kerja dalam satu pasukan, walaupun untuk income masing-masing. Buat sama-sama, tapi income dapat masing-masing.
Zaza sekarang ni dah boleh berbangga lihat rakan-rakan kongsi dah boleh berdikari dan menggenggam income sendiri. Hampir kesemua rakan kongsi Zaza memang buat full time business. Dan, gembira bila mereka sendiri boleh jadikan business ini sebagai income utama mereka. Agaknya macam inilah perasaan seorang guru terhadap anak muridnya kan waktu di sekolah dulu.
Macam yang Zaza katakan sebelum ini, ilmu itu tak pernah habis. Sampai sekarang pun Zaza masih belajar untuk memantapkan lagi skill berniaga, bukan hanya untuk diri sendiri, tetapi jugak untuk semua rakan kongsi Zaza.
Share This