Happy sangat Zaza sebab jumpa Premium Beautiful ni cepat. Sebelum badan kita melebar, lebih baik lakukan sesuatu cepat-cepat untuk kekalkan badan kita tu. Kalau sebelum ni kita berbangga bila orang cakap kita kurus dan kecik je, taknaklah jumpa 5 tahun akan datang, orang kata eh, bertambah sihat dah sekarang. Erkk… Kalau boleh nak bila orang jumpa kita dia akan kata, eh, you, dulu sampai sekarang pun tetap sama je slim. Ha, best tak 😀
Nak diet, memang tak pernah. Exercise pun lagi lah. Last buat aktiviti exercise ni masa sekolah 18 tahun dulu.. Memang takda aktiviti kecergasan langsung Zaza ni. Nasib baik, selalu berjalan jauh dari LRT ke tempat kerja. Tapi bila dah ada kereta sendiri, langsung takda aktiviti macam ni. Parking kat basement, naik lift terus sampai office. Macammanalah nak kekal langsing kalau dah macam ni kan. Usia pun semakin meningkat dah tentu-tentu tahap metabolisme badan pun semakin berkurang disebabkan faktor usia dan faktor aktiviti harian.
Tapi nasib baik bertemu dengan Premium Beautiful ni. Tak perlu risau kalau tiada masa nak buat exercise, sebab badan kita dah ada pembakaran lemak 8 jam sehari. Duduk-duduk depan PC tu pun, secara tak langsung PB ni bekerja mengalihkan lemak-lemak ke tempat yang betul. Sekarang ni kalau makan banyak pun tak rasa bersalah. Kadang risau juga, lepas makan mesti nak timbang, tapi yang magicnya pasal PB ni, lepas makan dan timbang, berat tetap sama dan perut pun tak buncit lepas makan. :p
Yang best nak bagitau kat sini, baju 5 tahun dulu pun masih boleh pakai sampai sekarang. Kadang-kadang bukak wardrobe takda idea nak pakai baju apa, ambil lah baju lama nak pakai, tapi yang amazingnya, baju tu masih boleh dipakai, takda rasa ketat bahagian lengan atau bahagian perut. Semuanya perfect macam 5 tahun dulu. 
Dan best sangat sebab dari dulu sampai sekarang I is maintain size XS atau S je! Kalau pergi beli baju memang jarang fitting sebab tau kalau size S tu memang muat dekat badan. Happy lah sebab even dah 30-an pun, I still can wear my old baju waktu zaman remaja 😀
Itu pengalaman sendiri memakai Premium Beautiful dan kenapa Zaza suka dan tergila-gilakan sangat Premium Beautiful ni. Mungkin anda ada pengalaman sendiri tentang Premium Beautiful yang nak dikongsikan bersama? 
Love,
Zazalina
019-307 5397
Share This