Alahai…. Jealous tau tengok rakan yang juga mentor Kak Zaza ni. Mana taknya.. Dah ada anak 3, tapi badan maintain macam anak dara. Walau dah 3 kali mengandung tetap boleh pakai baju saiz patung. Kak Zaza yang belum pernah melahirkan anak ni pun terkasima dengan saiz badannya, kalau anda yang dah ada anak 2-3 dah tentu-tentu lagi jealous. Ye tak? Pakai Premium Beautiful corset je pun!
Kalau nak tau, sebab beliau inilah Kak Zaza tekad nak kurus dan nak saiz badan macam ni. Ye, lah. Mana boleh jadi. Kalau ibu anak 3 badan lebih slim dari anak dara! Mana nak letak muka ni ha… Bila dah dapat petua yang sama, dan dah buat benda yang sama, memang puas hati sangat! Dah tak perlu nak risau walaupun dah nak 40 pun, orang tetap kata macam 20-an lagi.. 🙂
cara nak dapat pinggang ramping dengan premium beautiful
Bacalah sendiri keterujaan beliau ini. 🙂
“Ya Allah.. Happy sangat! Last minute hari tu cari baju untuk pakai sempena mewakili syarikat untuk berucap di depan 4,000 usahawan jutawan seluruh negara.
Kusut juga rasanya nak tempah baju, sebab mana nak prepare untuk video dan speech lagi. Dengan nak fitting client and coaching team lagi. Memang tak terkejar nak tempah baju.
Alhamdulillah masa jalan-jalan cari makan, ternampak baju ni kat dinding kaca satu butik. Tanpa tanya harga, terus minta tolong staff butik tanggalkan baju kat patung tu masa tu jugak.
Bila sarung je baju RTW tu TERUS MUAT.. Fuhhhhh lega! Settle bab baju. Just adjust labuh je sebab tinggi ahkak  speaker ni takdalah tinggi macam anak patung, cutting je sama, tapi bab tinggi jauh beza.”
cara nak dapat pinggang ramping dengan premium beautiful
Nasib baik lah Kak Zaza pun dah buat cara yang sama dengan Sal ni.  Boleh kalau uoll nak diet dan workout, tapi macam kami berdua ni, sebab dah tak sabar nak pinggang ala-ala patung, so kami pilih dengan memakai corset je. Kalau yang rajin workout sambil pakai corset ni lagi lah berganda-ganda kesannya.
Uoll pun mesti mengidam nak pinggang macam patung kan? Tak pa, boleh punya. Kalau nak cara yang sama macam apa yang kami lakukan, contact Kak Zaza ya.
Premium Beautiful Expert

Zazalina
019 307 5397
Share This