Body shape is the second life of women, whereas lingerie is the second skin layer of women.
Tau tak, pemakaian pakaian dalam yang salah akan menyebabkan
Bahagian atas badan:
  • Lengan menjadi besar
  • Wujudnya lemak di sekitar dada dan bawah ketiak
  • Lemak pada bahagian perut dan bahagian badan
  • Pinggang tidak berbentuk
Bahagian bawah badan:
  • Pinggang menjadi besar
  • Perut yang menonjol
  • Pinggul yang kendur dan lari bentuk
  • Peha menjadi besar
Uishh… Seram kan? Selama ni tak tau la pulak pemakaian pakaian dalam boleh menyebabkan masalah di atas jika tersalah pakai. Kalau tengok cantik itu yang akan kita beli kan, tanpa memikirkan kesan-kesannya pada badan kita.
Sebab itu, Premium Beautiful direka khas untuk wanita yang merangkumi semua aspek kesihatan dan kecantikan. Melindungi dan menyelaraskan tubuh badan, dan membantu mengalihkan lemak ke bahagian yang sesuai. Jadi, tiada lagi lemak terbonjol-bonjol atau terkeluar dari tempat yang tidak sepatutnya. 

Salah satu kehebatan corset No.1 Beautiful & Healthy Premium Beautiful ini adalah fabrik nya yang diperbuat daripada FABRIK AKWATEK AKWADYNE


Ini perbezaan fabrik Premium Beautiful dengan fabrik lain.

Antara keunikan fabrik Akwatek Akwadyne


~ penyejukan semulajadi dalam cuaca panas. 

(bila cuaca panas PB menyejukkan badan si pemakai)


~ Memanaskan badan dengan selesa semasa cuaca sejuk. 

(bila cuaca sejuk, PB memanaskan badan dengan rasa selesa)


~ Kuasa penyerapan toksid keluar dari tubuh badan.


~ Pencetus penyerapan yang baik dan mengalih kelembapan (air, bau, wap)


~ Berubah mengikut keadaan iklim dan cuaca

Fabrik Berkualiti tinggi dengan ciri2 hebat ini membuatkan PREMIUM BEAUTIFUL SELESA dipakai walau apa jua keadaan dan mampu memberikan RESULT yang TERBAIK untuk KESIHATAN & KECANTIKAN si pemakai !!!

Jom katakan ya kepada Premium Beautiful ni. Bagi saya, nak cantik, nak sihat, kita juga kena mainkan peranan untuk bertindak dari sekarang. Takkan seumur hidup nak simpan lemak yang memalukan dan boleh membawa penyakit lain pula? Nak cantik dengan cara yang selamat tanpa mendatangkan kemudaratan pada kita? Premium Beautiful lah jawapannya.

Call now for free consultation
Zaza 019-3075397
Share This