Cara Mudah Beli Produk Sahajidah Hai-O Marketing, dengan hanya klik link ini.
Uollllssss. Sekarang ni ada cara mudah untuk uolss nak dapatkan produk berkualiti dari SHOM. Boleh je klik link kat bawah ni
Nanti uolss akan terus di bawa ke page seperti di bawah ini

Kat dalam ni, uolss boleh lah tengok sendiri katalog produk yang Kak Zaza jual, ikut kategori.

Dan, uolls boleh terus beli dari sini! Klik je dekat gambar produk yang berkenan di hati, masukkan dalam cart.

Kemudian boleh lah place order. Masukkan nama dan alamat untuk penghantaran.

Nanti, uolls boleh klik dekat comfirm order, dan bolehlah buat pembayaran secara online. 
Bila pembayaran dah dibuat, produk akan terus diposkan terus ke alamat yang dinyatakan.
Senang kan? Mudah dan pantas! Boleh buat pembelian bila-bila masa 24 jam. Tapi kena masuk dekat link ini ye sayang-sayang semua.

Terus buat favourite link ni. Nanti nak buat pembelian senang. Klik je link ni dan ikut step yang Kak Zaza tunjukkan dekat atas tu.
Yang nak dapatkan produk

Premium Beautiful ( Boleh contact Kak Zaza untuk dapatkan info mengenai saiz)
Bio Velocity Sleep Mate 

BB Plus Collagen

Marine Essence Bar / Body Wash / Shampoo / Scrub / Ubat gigi

Shake Me

Nlicious

Min Kaffe

Min Cha

Bio Seleza
Dan banyakkkk lagi produk lain yang uolls boleh tengok dekat bahagian kategori. 
Ok, selamat bershopping ya 🙂

Share This