Ramai yang mesej Zaza bertanyakan bagaimana mereka nak dapatkan Premium Beautiful corset ni. Okay, senang je. Sebelum anda dapatkan corset ini, Zaza perlukan ukuran badan anda dulu untuk tentukan saiz corset yang tepat untuk anda macam gambar di bawah ini.
Penting tau bahagian ini sebab Premium Beautiful corset ini bukan untuk dipakai sendat dan senak tetapi nak dipakai dengan selesa supaya lemak-lemak badan dapat dialihkan dengan cara yang betul. 
Dan lagi saiz ini juga akan menentukan harga Premium Beautiful corset. Harga dari RM676 sehingga RM2,600 bergantung pada part Premium Beautiful corset yang anda inginkan. 🙂 Cara bayaran adalah melalui cash atau credit card.
Dapatkan cara ukur badan tu? Kalau tak berapa sure, boleh je drop message atau email Zaza terus. Atau yang berada di sekitar Kuala Lumpur boleh set appointment dan Zaza sendiri yang akan ambilkan ukuran badan anda. Mudah kan?
Zazalina

019 307 5397

Share This