Selain menjaga pemakanan, Ziana Zain mula pakai girdle (tidak dinyatakan jenama) pada usia 14 tahun, dan terus mengamalkan body suit dari tahun 1991 sehinggalah sekarang.
Lama kan? Jadi, janganlah rasa give-up kalau mula-mula pakai tu, mungkinlah akan rasa sukar dan tidak selesa sedikit sebab badan kita tengah cuba membiasakan diri dengan korset tu. Kalau Ziana Zain boleh pakai lama dan badannya maintain sehingga ke hari ini, kenapa kita tidak? Lagipun, kalau dapatkan Premium Beautiful corset dari agen terlatih dan expert, sudah tentu tidak menghadapi masalah dari segi saiz dan keselesaan.
Premium Beautiful Corset : Langsing Dan Awet Muda
Kak Zaza baru pakai Premium Beautiful corset sudah 3 tahun. Dan memanglah best sangat, sebab Kak Zaza tak perlu nak beria-ia menjaga badan sangat untuk maintain berat badan, sebab Premium Beautiful corset ni dah membantu Kak Zaza dari segi alihan lemak, dan shaping. Harapnya, bila usia seperti Kak Ziana, badan Kak Zaza juga akan kekal seperti sekarang hasil dari pemakaian Premium Beautiful ini 🙂

Untungnya sesiapa yang mula pakai corset sejak muda. Badan langsung tak terjejas. Cantik dan sentiasa nampak muda.
Jomlah kita cantik macam Ziana Zain. Tak payah nak fikir pakai corset apa, terus je pilih corset nombor 1 di Malaysia, Premium Beautiful.
Tak payah fikir nak beli corset dengan siapa. Terus je pilih TLC PB Expert iaitu Agent Nombor 1 di Malaysia.
Your Premium Beautiful Expert,

Kak Zaza 🙂

019 3075397


Share This