Patutlah huru-hara whatsapp. Rupanya bengkung kita diVIRALkan oleh Siakap Keli.
Kak Zaza teruja bila wanita anak 4 berkongsi 10 tips untuk kekal maintain selepas bersalin. Salah satu dari tips yang dikongsikan ialah pakai Premium Beautiful.
Katanya, “pastikan pakai bengkung kalau boleh 100 hari. Kalau lebih lagi bagus sebenarnya. Tapi saya ni pakai Premium Beautiful je sebab mudah nak pasang sendiri. Pakai setiap masa kecuali masa mandi, masa berurut dan tungku je bukak. Makin hari badan makin ikut shape.”
Ha, best ke best?
Takkan tengok akak ni je lawa sorang-sorang. Uoll pun boleh nak cantik sama. Bayangkanlah, lepas ni uoll pun nampak muda remaja macam zaman anak dara dulu. Baju lama yang tak mat pakai tu dah boleh pakai semula. Dah boleh pakai baju-baju designer. Dah boleh beli baju online sebab tak risau pasal cutting badan. Seronok kan?
Tak kan macammana nak dapatkan corset viral Premium Beautiful ni? Boleh terus whatsapp Kak Zaza je ok.
Zaza
019 307 5397
Share This