Sabtu lepas sempat lagi dating dengan kakak kawasan Shah Alam, Ayu. Banyak yang kami bincangkan antaranya tentang plan dan teknik marketing.

Teringat pulak bagaimana Ayu bermula. Kami memang tak mengenali antara satu sama lain sebelum ni. Ayu contact KakZaza melalui blog bertanyakan produk Min Kaffe. Tapi kemudian dia terus nak jadi agen nak buat side income. Ayu bermula dengan modal hanya RM500. Dan sekarang Ayu dah menghampiri sales RM180K, dengan hanya berpandukan ilmu free marketing dari mentor-mentor yang dah buat juta sales.

Ilmu copywriting dapat
Ilmu networking kukuh padu dapat
Ilmu marketing segala macam cabang ada
Strategi sentiasa ada
Reward dan award tak pernah putus
Peluang melancong percuma ada
Tabung kereta disediakan
Extra bonus pun ada
Kalau Ayu boleh, anda pun boleh. Berminat bisnes secara free cost marketing dengan team kami? Jom KakZaza bisik-bisik step by step teknik proven yang kami ada. Buat-buat insyaAllah confirm dapat. 

Jangan lupa whatsapp Kak Zaza dekat nombor ni
019 307 5397

Share This