Ada satu lagi testimoni Premium Beautiful yang Zaza nak kongsikan kat sini. Best sangat testimoni ni sebab memang slim tanpa diet pun tapi hasilnya memang wowwww…

Ini Myra. Lihatlah perbezaan yang nyata begitu drastik sekali kan? Menurut Myra, sebelum ni dia pernah ke slimming centre tapi cuma dalam masa 5 bulan je, sebab tak tahan dengan jadual pemakanan yang diberikan. Myra ni memang suka makan, so tak boleh tahan lah perut nak tahan makan. Berhenti dari slimming centre tu, badan Myra jadi lagi besar dari sebelumnya. 
Myra ni pula bekas pesakit jantung berlubang. So, dia perlukan sesuatu yang selamat untuk dirinya. Takkan nak telan pil kurus pulakkan? Dan lagi, masalah senggugut, migrain dan back pain memang menjadi masalah buat Myra.
Tapi, itu dulu kan? Lepas je dipertemukan dengan Premium Beautiful, masalah kesihatan Myra alhamdulillah, bertambah baik. Tiada lagi masalah migrain atau senggugut. Tiap bulan Myra happy je. dan yang paling best, bukan setakat masalah kesihatan yang beransur baik, tapi Myra dah jadi slim! Ha, tak perlu nak tahan lapar pun. Myra memang jenis yang suka makan. Nasi memang tak boleh tinggal la kan. Zaza ingat lagi, malam-malam habis kelas pun, Myra mesti nak makan dulu. Tapi, Myra semakin langsing, hanya sarungkan Premium Beautiful secara konsisten.
Dan nak ingatkan lagi, Premium Beautiful ni bukan hanya untuk orang yang dah berkahwin je, yang belum berkahwin pun boleh. Lagi digalakkan sangat-sangat. Lebih baik jaga kecantikan dan kesihatan dari awal kan. Tak perlu nak tunggu badan semakin besar baru nak sarungkan. Yang penting semakin hari semakin happy dengan perubahan yang dialami dengan Premium Beautiful ini. Dan, memang pakej jimat habis sebab boleh dipakai terus lepas berkahwin, sewaktu berpantang, selepas berpantang dan yang penting seumur hidup!
 Habis kelas dah tengah malam pun tapi tak takut pun nak makan sebab tau, Premium Beautiful boleh lindungi diri kita 😀
Myra (2 dari kanan) sewaktu Majlis Ulangtahun November lalu. Cantik kan!!
So kepada anda yang susah hati yang susah nak kawal makan, boleh cuba cara Myra slim. Best memang best sebab tak perlu nak sekat selera tapi makin hari makin hilang inci.
Love,

Zazalina

019 307 5397



Share This