Mahal ke Premium Beautiful? Mungkin sebab harganya mencecah 2 ribu untuk satu set (ada 3 pieces) tu yang orang beranggapan corset Premium Beautiful ni mahal. 
Tak dinafikan.
Tapi… Pernah terfikir tak, kita hanya keluar duit untuk sekali saja, tapi boleh pakai sampai bertahun-tahun lamanya, dengan FREE WARRANTY!. Tertanya-tanya juga, barang apa yang ada free lifetime warranty. Nak hantar berkali-kali pun masih PERCUMA tanpa ada HIDDEN COST. Tapi takkan lah selalu hantar untuk repair, kecuali dah pakai bertahun-tahun, sebab kualitinya memang elok dan fabriknya tak cepat koyak ataupun mengembang. Ya, Zaza dah ukur sendiri korset yang Zaza pakai dah 2 tahun ni, saiznya tetap sama dengan yang baru. Corset ni memang dah longgar sikit dari dulu, ingatkan fabrik mengembang, tapi bila ukur, tetap sama! Even tali bra ni pun tetap sama macam dari hari pertama pakai!
Ada jugalah yang Zaza dengar kata, daripada beli mahal-mahal tu, lebih baik beli corset yang harga ratus-ratus so kalau tak menjadi pun takdalah ralat sangat. Tapi pernah terfikir tak, walaupun harganya lebih murah, kalau tak berkesan, you all akan beli lagi dan lagi korset yang lain pulak. Dan keselesaan pun tak taulah ada ke tak. Dah kos kan asyik beli korset je. Mostly my customer yang memang kaki korset sebelum pakai PB, mesti akan cakap korset mereka berlipat-lipat dekat bahagian perut ataupun girdle bergulung-gulung. Zaza berani jamin, korset PB ni memang takkan bergulung-gulung atau berlipat-lipat. Jangan risau, pakai PB, confirm takkan pandang korset lain lagi. Rata-rata customer bila sarung je PB ni, terus cakap, you, selesanya fabrik dia!  Hasil memang tak perlu nak pertikaikan lagi lah. Tak perlu tengok jauh-jauh, Zaza dan team pun memang dah pakai corset ni dan kami memang cukup-cukup puas hati dengan hasil memakai PB. 
Ramai orang sanggup berhabis duit untuk gaya, seperti handphone, handbag dan sebagainya, tapi tak ramai orang yang sanggup berhabis duit untuk pakaian dalam. Badan kita pun perlukan penjagaan yang rapi. Kita sayangkan badan kita kan, jadi jagalah badan kita sehabis baik. PB ada ciri-ciri kesihatan. InsyaAllah pakai PB, kualiti kesihatan meningkat. For me, tak guna jugak bergaya sakan dengan handbag mahal, handphone mahal, tapi badan menggeleber. Nak cantik, memang kena dari penampilan. Gemuk is awesome? Kalau gemuk terdedah kepada banyak penyakit. Awesome lagikah kalau dah sakit?
Selalu jugak yang kata, ala, tak payah beli mahal-mahal, nak kurus buat exercise je. Ya, betul. Tapi nak tahulah jugak, yang cakap tu rajin ke nak buat exercise? Kalau ye, baguslah. Tapi kalau tak? Agak-agak, boleh makin membesar la jugak badan tu kan sebab tak buat apa-apa action. Sebab orang-orang sekeliling Zaza, memang tak ramai pun yang rajin untuk bersenam. So, Zaza rasa semua orang pun begitu juga.
Terpulanglah pada pendapat masing-masing tentang Premium Beautiful. Selagi tak pakai dan rasa sendiri, memanglah banyak je dengar perkara yang negatif. Walhal yang berkata tu pun confirm tak pakai Premium Beautiful kan? Tak kenal maka tak cinta. Bila dah rasa sendiri, memang jatuh hati sampai rasa taknak bukak lagi. 
Zaza pun pada asalnya ada juga bersikap negatif terhadap Premium Beautiful ni pada awalnya. Betulkah Premium Beautiful ni berkesan sangat? Bila tak pakai, adakah lemak tu akan ada semula, dan hilang bila pakai je. Dan bila dah pakai, barulah Zaza dapat jawapannya. Selagi tak pakai memang takkan tau kan? Memang seriously, tak tipu, PB ni memang best sangatttttt!!! Kalau tak elok, takkanlah Zaza nak jual PB ni. Dah rasa sendiri, rasa bertanggunjawab untuk berkongsi tentang Premium Beautiful ni dekat ramai wanita.
So, harap lepas ni takda lagi pelbagai perspektif tentang Premium Beautiful. Zaza, sebagai Premium Beautiful Expert, akan pastikan yang bila anda pakai je Premium Beautiful ni, anda akan dapat hasil yang diinginkan. 
Call / Whatsapp Zaza 019-3075397
Share This