Sekarang ni dah macam-macam cara nak dapatkan berat ideal. Kalau search kat Youtube, berlambak-lambak video untuk kecilkan pingganglah, kecilkan peha dan bahagian-bahagian lain lah. Kalau search kat google pun, banyaknya cara diet, dan cara nak dapatkan berat ideal. Cuma masalahnya sekarang ni kita ni. Terbuat ke tidak? Ada yang buat dan menjadi, alhamduillah lah. Tapi rasanya ramai yang seperti hangat-hangat tahi ayam je lah. Awal-awal je rasa excited nak buat itu semua tapi lama-lama jadi fed-up dan malas. Banyaklah alasan seperti tiada masa lah, tiada budget lah, dan pelbagai alasan yang lain lagi.
Kalau ikut cara Kak Zaza, hanya pakai Premium Beautiful corset je. Mudah sangat. Sebab kita cuma sarungkan di badan je, dan dah settle. Yang lain, biarlah Premium Beautiful corset bekerja untuk badan kita. Bab alih-alih lemak ni, biar PB je yang buat kerja, kita, cuma teruskan rutin pakai PB ni setiap hari.
Susah? Well, takdalah sesusah mana jika dibandingkan dengan nak buat exercise atau diet. Awal-awal tu mungkinlah rasa susah sikit, sebab tak biasa kan. Tapi, kalau susah sedikit ni pun kita tak sanggup, alamatnya lupakan lah hasrat nak kurus tu. Bila dah lepas 2 minggu tu, tutup mata pun dah boleh pakai corset ni dengan senangnya. Tak sampai 5 minit dah siap. Takdalah menyusahkan pun. Yang penting badan kita jadi lebih fit, dan slim seperti yang kita kehendaki. Kalau tak, bila berjalan tu, semuanya bergegar :p
Terpulang, cara mana yang anda pilih untuk badan anda. Kalau selesa dengan senaman, teruskan. Tapi kalau rasa leceh dan tak konsisten (macam Kak Zaza), better pakai je lah corset ni.
Kalau dapatkan corset dengan Kak Zaza, Kak Zaza akan pastikan, yang corset anda tu memang muat, tak ketat, dan tak longgar tapi memang ngam-ngam je di badan anda. Jadi, nak bergerak bebas pun takda masalah. Percayalah Kak Zaza, corset Premium Beautiful ni, bila dah sarung tu, automatically, you all akan rasa sayang nak tanggalkan bila lihat sendiri perubahan pada badan anda.
Premium Beautiful Untuk Senggugut, Period Pain, slip disc, berat ideal
Zazalina

019 3075397
Share This