Ahad lepas alhamdulillah walaupun beraktiviti business, tapi sempat jugak selitkan aktiviti untuk diri sendiri. Buat business ni langsung tak membebankan Zaza walaupun masih bekerja dalam bidang accounting. Sebab itu, kalau kita sentiasa bagi alasan tak da masa nak buat business tu bagi Zaza tipulah, sebab hanya spend masa at least 2 jam sehari je untuk business ni pun dah memadai. Kalau buat lebih, lagi baguslah, advantage untuk u.
Pagi-pagi lagi dah ke Kampung Baru jumpa customer. Nasib baik jalan sangat clear, walaupun ada beberapa jalan yang tutup di sekitar Kuala Lumpur kerana Grand Prix 2015. Dah settle urusan dengan customer di sini, terus bergegas ke Shah Alam untuk bertemu dengan business partner Azidah.
Azi ni merupakan Premium Beautiful Expert yang bergerak aktif di Perak. So, orang-orang Perak yang nak tau tentang Premium Beautiful ni boleh cepat-cepat contact Azi.
Premium Beautiful Perak

Azidah

019 224 8657


Boleh call nombor di atas tu ya.

Share This