Hai!!! Wah, penatnya minggu ni. Ya, lah, dah masuk tahun baru, bermakna, account untuk tahun 2014 pun kenalah siapkan untuk year end closing. Minggu ini pula auditor dah mula datang office untuk mulakan kerja-kerja pengauditan. So, memang pulun lah minggu lepas siapkan management report. Rasanya siapa yang bekerja dalam bidang accounting pun mesti masing-masing sibuk dengan closing account kan. Ya, kita geng 🙂
Tapi.. alhamdulillah, dalam kesibukan bekerja di office pun, rezeki business online pun semakin rancak berkembang. Walaupun sibuk dengan tugas di office, business tetap on. Ramai yang nak dapatkan produk-produk hot yang memang mendapat sambutan hangat dan kesan yang memang terbukti berkesan! Ramai yang nak dapatkan Sabun Marine Essence ataupun nama glamournya sabun ketiak. Selain dari Marine Essence, produk seperti BB Plus Collagen pun masih mendapat sambutan hangat. Sebab kolagen ni memang best tau. Sampai sekarang pun Zaza masih consume BB Plus ni. Tak kurang juga produk yang semakin mendapat tempat di hati para wanita di luar sana, produk Bio Seleza Feminine Pad. Best tau pad ni. Memang kemestian untuk setiap wanita. Kalau nak tahu lebih lanjut lagi pasal Bio Seleza Feminine Pad ni boleh click kat link ni Bio Seleza Feminine Pad.
Dan, ramai juga yang nak kurus dan sihat di tahun baru ni. Happy bila ramai dah ambil langkah yang betul, memiliki set Premium Beautiful. sebab apa Zaza kata langkah yang betul, sebab, Premium Beautiful ni buat wanita sihat, ceria dan cantik. Ha, bukan kah itu memang idaman setiap wanita kan. Betul tak? Permintaan terhadap Premium Beautiful ni pun memang tak henti-henti. Ribut kejap handphone Zaza dan rakan kongsi bila asyik dapat order dan pertanyaan tentang Premium Beautiful ni.
Jom miliki produk terhebat ini. Nak dapatkan secara borong pun boleh. Atau untuk menjadi agen juga sangat-sangat dialukan.
Macammana nak dapatkan produk hebat ni? Boleh hubungi rakan-rakan kongsi Zaza di bawah ini yang memang aktif di kawasan yang dinyatakan.
Lynna
011-3905 2174
Setapak, Wangsa Maju, Setiawangsa, Gombak
Nurin
017-539 1544
Pulau Pinang
Angie
017-250 0822
Klang dan Sabah
Ustazah Aqidah / Ayu
019-619 3652
Selangor
Atau boleh terus hubungi Zaza

Zazalina
019-3075397
Kuala Lumpur dan seluruh Malaysia
Share This