Kak Zaza memanglah kagum tengok kesungguhan Che Ta ni menjaga penampilannya. Seperti artikel baru-baru ini, beliau mengatakan yang baju 10 tahun dulu pun masih boleh dipakai.
Kata Che Ta dalam portal Harian Metro baru-baru ini.
“Saya biasanya akan pastikan ukuran pakaian yang ditempah itu muat dengan tubuh. Ini kerana saya suka menggayakan busana yang selesa dipakai”
“Lagipun, hingga kini saya masih boleh menggayakan pakaian yang ditempah 10 tahun lalu. Ia satu perkara yang dibanggakan. Saya sendiri terkejut kerana masih boleh mengenakan pakaian yang sudah bertahun-tahun lamanya,”
Tambahnya lagi, selepas memberi ukuran kepada pereka fesyen, ia menjadi motivasi buat dirinya untuk mengurangkan berat badan seperti yang diimpikan. Bagi Che Ta, wanita perlu mengutamakan penjagaan dan penampilan diri, tidak kiralah suri rumah atau bekerjaya.

Selepas melahirkan Aaisyah Dhia Rana, Che Ta akui melakukan kaedah berbengkung dan bertungku setiap hari untuk mengempiskan perut supaya dapat kembali langsing dan sehingga kini berat badannya hanya 50 kilogram!

Tercabar tak? :p

Nasib baik Kak Zaza dah pakai corset Premium Beautiful. So, boleh lah nak merasa pakai baju 10 tahun lepas.


Cerita selanjutnya klik kat sini

Bukan Kak Zaza je yang boleh pakai baju lama-lama ni. Ramai kawan-kawan pun excited bagitau perkara yang sama.

Ini Myra. Myra pun dah terjangkit simptom boleh pakai baju lama.


“Hari ni mood mengimbau kenangan lama. Zaman umur 20-an dulu punya baju.
Tapi dah masuk 3 series ni tak sangka boleh pakai lagi baju kita.
Untung la badan dah sarung PB dari dulu. Idoknya macam teddy bear lah kita :p”

Best kan bila baju 20-an masih boleh pakai. Feeling muda remaja gitu.

Anda pun boleh juga! Jaga lah badan dari sekarang. Amalkan gaya hidup sihat! 
Kalau nak cara mudah macam Kak Zaza dan Myra, boleh contact Kak Zaza. I will guide you how. 🙂
Confirm boleh kekal langsing macam Che ta

Zazalina
019 307 5397
Share This