Tak tahu nak gambarkan perasaan pakai Premium Beautiful ni. Yang pasti best sangat. Mana tak best, pinggang memang maintain je walau makan banyak pun. Kalau sebelum ni, selepas makan pinggang mesti naik adakalanya sampai 2 inci. Tapi sejak pakai Premium Beautiful ni, sebelum dan selepas makan pinggang Zaza tetap 24 inci. Bestlah, kan. 
Best bila setiap kali ukur, tetap 24inci 😀
Zaza ada terbaca, bukan penggiat dunia kecantikan dan fesyen saja mementingkan ukuran pinggang, malah pakar perubatan menjadikan ia sebagai petanda aras kesihatan. Biasanya apabila ukuran pinggang bertambah, saiz badan secara keseluruhan juga semakin besar.

Ini membimbangkan kerana peningkatan ukuran pinggang menandakan risiko mendapat pelbagai penyakit semakin tinggi. Tanpa kita sedari, kegemukan akan datang bersama ‘rakannya’ seperti peningkatan tekanan darah serta paras gula dan kolesterol yang secara tidak langsung mendekatkan kita kepada penyakit jantung atau strok.

Sindrom ini berlaku pada individu yang ukuran pinggangnya melebihi 90 sentimeter (36 inci) bagi lelaki dan 80 sentimeter (32 inci) bagi wanita, 



So kawan-kawan, marilah kita jaga saiz pinggang kita. Dan Premium Beautiful adalah salah satu dari kaedah yang sesuai dan selamat.
Nak tau lebih lanjut lagi pasal Premium Beautiful, jangan segan-segan contact Zaza.
Love,

Premium Beautiful Expert
Zaza
0193075397


Share This