“Kak Mel dalam 2 versi.Kalau camni pregnant banyak kali pun tak risau kan! 28kg je pun.Tak susah langsung nak ke berat asal.Pakai Premium Beautiful 8 jam sehari je.Berapa lama? Kak Mel 3 bulan je dah ok. Lihatlah hasilnyer ..yummyliciouskn??”


Wow.. Bestnya tengok testimonial dari Kak Mel ni. Hebatkan penangan Premium Beautiful. Siapa kata tak boleh slim dengan Premium Beautiful. Tengok Kak Mel sendiri, boleh hilang 28kg terus! Nasib baik ada PB kan. Dah lah kembali ke berat asal, bentuk badan pun cantik!

So nasihat Zaza, lepas bersalin tu, terus je pakai Premium Beautiful ni sebagai set berpantang. Tak perlu nak tunggu 2-3 bulan. Tak perlu nak tunggu badan semakin besar baru nak cari solution!

Zaza faham, semasa mengandung, berat badan kita akan bertambah, dan selepas bersalin pun, berat kita tak terus turun seperti sebelum mengandung. Fakta mengatakan, waktu yang paling sesuai dan cepat untuk turunkan berat badan ialah 30 hari selepas bersalin. Tapi ramai antara kita yang tak tau cara kan? So, kalau nak cara yang selamat tapi hasil yang mengagumkan macam Kak Mel ni, dapatkanlah Premium Beautiful untuk set berpantang nanti.


Zazalina


019-307 5397


Share This