Untunglah siapa yang ada Premium Beautiful, sebab ia juga boleh dijadikan set untuk dipakai ketika berpantang. Zaza faham, kalau berpantang ni, memang pakai bengkung tradisional yang lilit panjang tu kan. Dah lepas tu kena bertungku pula untuk pastikan perut tak buncit dan untuk tetapkan semula rahim. Tapi, tak semua dapat result yang memberansangkan kan? Masih banyak lagi dengar rungutan ibu-ibu yang perutnya masih buncit, dan susah nak dapat balik bentuk badan asal walaupun dah berpantang guna bengkung tu kan? So, solutionnya ada pada Premium Beautiful.

Susah kan nak pakai bengkung tradisional tu. Pakai Premium Beautiful ni sangatlah mudah, malah boleh bergerak tanpa rasa menyenakkan.
Ini antara testimoni mereka yang berpantang dengan Premium Beautiful. Jom kita lihat apa kata mereka tentang berpantang dengan Premium Beautiful.

1. Nur Leeza. –  “stretchmark dah pudar, memang tak pelik sebab hari-hari pakai. Kalau tak pakai ye,lah pelik macamana boleh hilang. Tak perlu susah-susah sapu krim.. Tak perlu susah-susah makan jamu..” – 

Leeza

2.  Liana Tahar – Ini testimoni Yana sendiri!! Even dalam pantang haruslah nak badan sihat dan cantik kan.. Sebelum bersalin lagi Yana dah niat nak berpantang dengan Premium Beautiful.. Alhamdulillah niat tercapai.. Masa mula-mula pakai PB badan rasa hangat je.. badan rasa selesa dan segar walaupun masa tu belum start mengurut lagi.. Nampak bezakan antara hari ke 3 dengan hari ke 20.. Pinggang dah shaping dah..Punggung in the making.. Hehehe.. Cara nak dapatkan bentuk badan ideal ni senang je. Sarungkan PB selama 8 jam setiap hari or lebih pun takpe.. Macam Yana 24 hours dengan PB je.. Pada ibu2 nak bersalin tu dapatkan PB korang 1 set sebab PB ni memudahkan pergerakan dan menjamin keselesaan sewaktu berpantang..”

Liyana Tahar


 Kata Yana lagi “Macam Yana sendiri sepanjang memakai waist nipper Premium Beautiful ni ibarat bertungku dan bersalai sebab sentiasa berpeluh dan perut pun cepat kempis.. Bawak anak ke klinik pun takda masalah. Bukan nak menafikan kaedah traditional tapi zaman moden ni tak sempat nak buat dan bila ada cara yang mudah kenapa tak ambil peluang kan??


3. Salha Zain – ” This is my perfect “SET BERPANTANG”. I choose Premium Beautiful.. Kalau orang lain beli cuma satu set, Salha ade almost 5 set PB.. Salha sendiri dapat rasakan, jauhnya perbezaan bengkung biasa mak bidan yang berbelit-belit dengan PB. To be frank, bengkung biasa buatkan badan makin sakit, peranakan terasa bengkak and lambat kecut, sakit pinggang yang teramat, dan perut tak mudah kempis.. Kesimpulannya, rasa nak marah bila pakai bengkung biasa tu.. Tak kisahlah harga dia murah, tradisi turun temurun atau etc.. Kalau tak selesa, its a BIG NO for me!! 


Salha baru je pakai PB tak sampai seminggu, badan Salha semakin segar dan sihat, peranakan mengecut, pengaliran darah semakin lancar, sakit pinggang hilang, perut semakin kempis, and bak kata pakai PB ni rase macam badan macam hangat and segar macam lepas kene urut dari spa dekat Bvlgari Hotel, Bali..! 



Nak jimat, pilihlah yang menyeksa badan dan batin.. Nak sihat cepat pilih PB.. 


Hah! Untuk ibu yang fully breast feed pulak, susu jadi semakin banyak dan rezeki baby mencurah-mencurah.. 


There’s no other brand yang boleh menandingi PB.. Im so sorry but its the TRUTH.. 

Kalau untuk ibu menyusu orang kate pilihlah breast pump Medela coz itu yang the best and kalau ibu berpantang I would say pilihla PB coz this is the best corset in the whole wide world!!!! 

NOTHING WILL BEAT THE GOODNESS OF PB!!!

Trust me!! 



Antara pengakuan tiga orang ibu dan pengguna setia yang berpantang dengan Premium Beautiful. Mereka dah rasa sendiri kehebatan Premium Beautiful ni, dan dah kembali langsing dengan Premium Beautiful, Jadi, sesiapa yang ada Premium Beautiful ni, boleh rasakan sendiri kebenaran kata-kata mereka itu. Kepada yang belum ada, boleh dapatkan set berpantang Premium Beautiful. Boleh hubungi Zaza dekat nombor telefon di bawah atau boleh je email.
Love,

Zazalina

019-3075397

zazalinaothman@gmail.com
Selamat berpantang buat ibu-ibu di luar sana 😀

Share This