Jika anda rasa Premium Beautiful yang anda pakai tak berkesan, mesti ada sesuatu yang tak kena di situ. Kenapa anda pakai tak menjadi sedangkan kami pakai semakin menjadi-jadi? Bukan salah Premium Beautiful corset tu, tapi ada masalah teknikal lain lah tu 😀
Salah satu dari puncanya tak lain tak bukan ialah SALAH SAIZ. Sebab Premium Beautiful ni selalu ditekankan, bukan untuk pakai ketat-ketat. Pemikiran yang salah, bila nak kurus, nak pakai sesuatu yang ketat kononnya dapat mengecilkan badan. Yang sebenarnya, Premium Beautiful corset ni, kena pakai dengan selesa, tak ketat, tak longgar, sebab ia adalah corset pengalihan lemak. Kalau cup bra kecil dah tentu lemak tak muat nak berkumpul dalam cup.
Sebab itu selalu dinasihatkan untuk mereka yang nak beli Premium Beautiful, jangan mudah terpedaya dengan harga yang murah dari biasa, sebab takut itu cuma untuk clearkan stok di dalam tangan. Yang penting, sebagai customer, anda perlu tau yang ukuran mesti dibuat terlebih dahulu untuk dapatkan saiz yang tepat supaya Premium Beautiful dapat bertindak secara sempurna di badan anda. Tiadalah complain kata Premium Beautiful ni menyenakkan, menyakitkan ketika memakai atau badan jadi lebih besar dari sebelumnya.
Okay, itu hanya sebahagian nasihat Zaza untuk pengguna baru Premium Beautiful. Cari agen yang tepat, yang bukan hanya sekadar untuk dapat untung semata tapi dapat berikan servis yang terbaik sebelum dan selepas memakai PB. Kalau ada sebarang kemusykilan tentang PB, boleh contact Zaza ok. Best kalau dapat sama-sama merasai kehebatan Premium Beautiful ni.
Love,

ZAZALINA

019-307 5397
Share This