Zaza nak berkongsi satu lagi testimoni terbaru dari rakan niaga Zaza sendiri, Lynna. Lynna asalnya memang mengalami masalah berat badan. Sebelum ni dia pernah juga cuba korset lain, tapi bila diperkenalkan dengan Premium Beautiful, terus jatuh hati. Premium Beautiful memang tak sama dengan korset yang dia pakai sebelum ni. Dari segi fabrik je pun memang dah berbeza sangat dah. Fabrik PB ni lembut dan memang sedap dipakai. Bukannya keras dan merimaskan.
Bila pakai Premium Beautiful ni, terus hilang inci! Tengok sendirilah gambar dekat bawah ni.
Nampak kan perbezaannya? Sekarang ni Lynna ni memang dah jadi pengguna tegar dah. Matlamat mestilah nak dapatkan bentuk badan idaman kan. Dan yang paling menarik, sebelum ni Lynna mengalami masalah migrain. Memang selalulah ambil ubat bila migrain menyerang. Yang ajaibnya, sejak pakai Premium Beautiful, Lynna dah tak diserang migrain lagi. Hidup lebih ceria.
Ada lagi… Masalah sakit pinggang pun dah takda. Memang Premium Beautiful ni direka untuk menyokong tulang belakang kita. Jadi sebab itu, tak hairanlah, kalau masalah sakit pinggang dan sengal-sengal belakang boleh hilang. Dan lagi, masalah darah tinggi pun dah stabil! Alhamdulillah.. Best kan, pakai Premium Beautiful ni, banyak betul benda yang hilang! Dari inci badan, kepada kesihatan yang tak berapa baik, semuanya hilang. Cuma satu je yang takkan hilang tetapi semakin bertambah. Iaitu keyakinan 😀 Memang Premium Beautiful ni membantu kita jadi lebih berkeyakinan. Sebabnya penampilan diri pun dah berubah kan.
Memang Zaza syorkan sangat-sangat kepada mereka yang mengalami masalah berat badan dan kesihatan ini. Memang bila badan kita besar, semakin besar jugalah masalah kesihatan kita. Takkan nak biarkan saja. Sampai bila nak bergantung pada ubat-ubatan. Bahaya tau badan kalau asyik telan ubat. Lama-lama badan kita dah tak boleh terima lagi ubat-ubatan itu, dan akan menyebabkan kesihatan kita semakin teruk. Sudah tentu, kita nak guna lama badan kita ni kan. Bukan setakat nak guna untuk bekerja, tapi nak guna juga untuk beribadat.
Wow.. Memang lepas ni kena shopping baju baru je lah sebab yang dalam wardrobe semua dah tak boleh pakai lagi 😀
Jom bertukar ke Premium Beautiful. Pasti hidup anda akan berubah 😀
Zazalina

019 307 5397
Share This