Zaza nak berkongsi kisah pengguna Premium Beautiful ni yang dah dapat balik shape badan idaman selepas melahirkan anak. Sebab ramai yang tanya Zaza, Premium Beautiful corset ni boleh ke dapat balik badan idaman walaupun setelah melahirkan anak. Jawapan Zaza, sudah tentu lah boleh, asalkan consistent pakai. Sebab kalau setakat pakai 2-3 kali memang lah tak dapat dik. :p

Premium Beautiful - Testimoni Selepas Bersalin

“Sedar tak sedar dah 3 tahun merasai pengalaman pakai PB ni,mula-mula start pakai pada awal tahun 2013.. Masa tu just nak pakai PB sekadar ada kesedaran nak menjaga kesihatan.. Tapi apa yang bestnya, kalau kerja site ni kita pakai PB badan tak rasa cepat letih.. Cergas je nak berjalan ke hulu hilir.. 

Saya dan husband PJJ tapi alhamdulillah selepas setahun, saya disahkan mengandung dan masih lagi pakai PB sehingga kandungan 2 bulan.. Masa mengandung selera makan pun bertambah dan berat pun mencecah 70kg.. OMG!! Selalu je kalau pergi check up overweight huhu… Syukur sangat ada PB dapat balik shape seperti sebelum pregnant dulu.. Tiada diet, tiada ubat kurus.. Hanya PB peneman hari2 “


Kalau uoll pun nak dapatkan balik shape badan yang dah lari ni, boleh whatsapp Zaza ok. Jangan segan-segan untuk dial nombor Zaza tu. InsyaAllah, Zaza akan bantu anda semua untuk dapatkan kembali bentuk badan idaman. 😀


Zazalina

019-3075397
Share This