Untungnya dan bertuahnya bila ada suami yang belikan set Premium Beautiful khas untuk isterinya ketika dalam pantang. Sebab faham, wanita memang perlukan PB ni bukan untuk kecantikan semata-mata tapi untuk mengembalikan kesihatan kepada isterinya. Suami yang sayangkan isterinya tentu tak berkira-kira nak laburkan sesuatu untuk kebaikan isteri itu sendiri.
Ini bukan kisah rekaan semata ya. Nak jadikan cerita, business partner Zaza, ustazah Aqidah atau Zaza panggil nya Ayu, sekarang ni baru je melahirkan anaknya yang kedua. Dia memang nak sangat pakai PB ketika berpantang nanti lebih-lebih lagi, kedua-dua anak nya dilahirkan secara pembedahan. So, bila dinyatakan hasrat kepada suaminya, terus suaminya kata, dia yang nak beli sebagai hadiah. Terharu tau Zaza dengar cerita ni. Sebab biasa jugak Zaza dapat kes, bila isterinya nak beli PB ni, suaminya menghalang sebab rasa PB ni mahal dan tak perlu lah nak beli korset yang mahal. Ehm… Kalau suami faham kebaikan PB ni dan apa yang PB ni boleh buat untuk isterinya tentu tak menolak kehendak isterinya tu kan. Ada pulak tu, yang beli Premium Beautiful ni tanpa pengetahuan suaminya. Sebab tahu, kalau beritahu suami, tentu suami akan cakap NO. 
Zaza bukan nak condemn siapa-siapa. Tapi, cuba fikir sejenak. Isteri dah melahirkan anak, badan tu dah tentu ada lari sikit. Ada wanita yang badannya naik mendadak selepas bersalin. Perut menggeleber, breast jatuh dan punggung melebar dan jatuh. Ha, Premium Beautiful ni lah yang akan bantu menolong isteri tadi untuk betulkan kembali bahagian-bahagian badan yang dah jatuh tu. Isteri buat ni pun untuk suami jugak kan. Ni, ada pulak suami yang merungut isterinya dah tak macam dulu. Kalau nak isterinya seperti waktu mula-mula kahwin, tolonglah buat sesuatu untuk isteri. Apa salahnya cari solution untuk kecantikan isteri itu. Janganlah asyik nak condemn isteri dah tak cantik tapi biarkan isteri tu begitu saja. 
Sebagai wanita Zaza memang rasa sedih lah bila suami mengabaikan kehendak isteri ini. Ada kes yang suami ceraikan isterinya sebab badan isterinya dah semakin besar dan tak macam dulu lagi. 🙁
Sedih tapi itulah realiti yang terjadi. So, kaum lelaki, Zaza harap sangat agar jangan berkira-kira sangat untuk kesihatan dan kecantikan isteri ni. Isteri pun nak sihat dan cantik untuk siapa? Untuk suami jugak.
Okaylah cukup cerita pasal tu. Yang sebenarnya Zaza nak share testimoni pengguna Premium Beautiful ni. Lepas pakai PB, darah nifasnya yang sebelum ini disangkakan dah habis, terus keluar dengan banyaknya. Nampak tak, yang Premium Beautiful ni memang menjaga kesihatan dalaman seorang wanita. Premium Beautiful mampu menjaga kesihatan rahim seseorang wanita. Kalau darah ketul ni tak dikeluarkan dan berada dalam rahim, bahaya sangat untuk kesihatan seseorang wanita. Ia punca terjadinya masalah lain seperti cancer. Sebab tu amat penting sekali penjagaan ketika dalam pantang. 

Jangan pandang remeh masalah seperti ini ya. Penting sangat-sangat penjagaan dalaman ni. Alhamdulillah ada produk hebat seperti Premium Beautiful ni yang memang menjaga khusus kesihatan rahim dan dalaman wanita. 

Ada banyak testimoni yang berkaitan. Sebab tu Zaza berani nak kongsikan bersama supaya kita ambil langkah yang sepatutnya. Beruntung sangat kita wanita ni sebab ada korset seperti Premium Beautiful ini. Sebab tu suka sangat-sangat korset ini. Hanya yang dah rasainya je yang tahu betapa bestnya Premium Beautiful ni.

Premium Beautiful ni memang set berpantang terbaik sebab ia boleh elakkan penyakit dalaman, merawat rahim yang luka, dan kembali kan bentuk badan seperti anak dara 😀

Love,
Zazalina

019 -307 5397
Share This