Kali ni Zaza nak share testimonial dari kawan Zaza sendiri. Sebelum ni tak perasan yang rupanya mereka mengalami perubahan yang ketara selama 2 tahun pemakaian Premium Beautiful corset. Selama ni memang Zaza nampak yang badan mereka dah mengecil dan ada hour glass shape tapi tak perasan yang rupanya berbeza sangat mereka dulu dan sekarang. Tak tahu pun rupanya sebelum ni, mereka memang mengalami masalah berat badan. Tapi bila mereka keluarkan gambar lama, Zaza memang perkara pertama yang keluar dari mulut Zaza, uoll ke ni? Kenapa macam tak kenal? Wah, Zaza rasa teruja sungguh dan turut tumpang gembira dengan perubahan yang mereka alami. Tahniah babe! Memang berbaloi sangat pakai Premium Beautiful ni. Walaupun taklah pakai terus langsing, tapi proses kurus tu berjalan dengan selamat tanpa memudaratkan pun. Itu yang kita nak kan. Taknaklah terlalu gairah nak kurus sehingga mengabaikan tahap kesihatan kita. Okay, taknak cakap banyak. Jom lihat sendiri perbezaan mereka 2 tahun lepas dan apa kata mereka tentang diri mereka dulu. Dan anda boleh nilaikan sendiri ya 😀

Astagfirullahalazimmmmm….mengucap panjang tengok diri sendiri before pakai PB 

I can’t imagine kalau tak pakai PB right now..owh my god! Takut nak bayangkan keadaan diri sendiri 


Thank you PB sebab you does help me a lotsssssss!” – Safriza Azwani






“Kalau sampai hari ni tak pakai juga Premium Beautiful.. rasanya saiz badan tak muat pintu.. atau tak muat nak masuk dalam gambar.. 


Logik akal.. hari2 makan.. hari2 buang. Jadi yang tinggal dalam badan adalah lemak degil. Nak jogging memang malas bertingkat2. 

Jadi nasib terjumpa dan terpakai Premium Beautiful.” – Ammyra Halim





“Puas diet masa ni…puas makan macam-macam ubat kurus…puas jogging keliling tasik…puas dah pegang status sebagai pengidap “BULIMIA NERVOSA”


Memang berkesan….! Memang Boleh turunkan berat badan…tapi yang tak best nye stress menyiksa mental dan fizikal  tak kan seumur hidup nak buat perkara yang sama… “Handbag” dah ada tiga… So memang perlu kaedah bantuan lain untuk dapatkan shape idaman dan berat badan ideal. Dari badan terus LEBAR dan JATUH, baik usahakan sesuatu… masa ni pun mana ada budget nak pakai pb, anak pun dua dah masa ni, tapi pejamkan mata la untuk dapatkan satu set pb. Kalau nak tunggu cukup budget, alamatnya makin lama makin tak cukup kain la nak pakai baju… In shaa Allah badan sihat, minda pun cerdas.” – Salleha Roslan




Memang testimoni ini berlaku depan mata Zaza sendiri dan memang terpaksa percaya kehebatan Premium Beautiful mengubah seseorang dari berbadan besar dan turun berinci-inci ukuran badan. Dan bila dah pakai dan alami sendiri transformasi tu, memang wajib untuk Zaza kongsikan bersama keberkesanan Premium Beautiful ini, mana tau ini merupakan penyelesaian kepada anda yang mengalami masalah yang sama. 



Get your Premium Beautiful today !

Your Premium Beautiful Expert,

Zazalina

019 307 5397

(Free fitting and consultation)



Share This