Dah lebih setahun Zaza memakai Premium Beautiful. Benarlah kata rakan-rakan yang memakai Premium Beautiful ni. PB ni memang boleh dipakai sampai bila-bila sebab kualiti memang tinggi dan terbaik, dan ada jaminan free repair seumur hidup. Setakat ini, PB Zaza masih dalam keadaan yang baik, sama seperti masa mula beli pada December 2013. So memang menjimatkan lah, sebab kalau nak dikira harga PB ni, mungkin orang akan kata mahal. Tapi, tengok jugalah pada kualitinya yang tinggi. Fabrik PB ni memang terbaik. Dan yang paling penting, ia tidak merimaskan langsung atau mengganggu aktiviti harian kita. Dulu memang suka kalau time sale, nak beli lingerie yang cantik-cantik dengan harga diskaun, sekarang ni, dah tak ambil tahu pun pasal apa-apa sales. Sebab dah tak perlu nak beli pakaian dalam lain since dah ada PB. Uoll mesti setuju kan, pakaian dalam biasa tu cuma boleh pakai beberapa bulan je, lepas tu dah mula kena tukar yang baru. Tali bra dah mula rosak, bergulung-gulung, besi dekat bra tu pun dah tak seperti masa mula beli dulu. Tapi…. PB? Percaya atau tidak, dah setahun ni pun, ia masih sama, tali bra tidak bergulung-gulung, tak perlu nak asyik adjust kepanjangan tali tu sebab ianya masih utuh tau. Ini yang Zaza paling suka sangat tentang PB ni. Bayar mahal pun tak terasa sebab kepuasan memakai tu tetap sama seperti dari hari pertama pakai.
Benarlah, PB ni kita cuma invest sekali seumur hidup je, dan hasil yang kita dapat tu memang mengagumkan. So kalau ada yang kata Premium Beautiful ni mahal, tak betul lah. PB ni harganya tinggi sebab kualiti yang tinggi. Kita selalu bila bab pakaian dalam ni, nak cari yang paling murah je tapi kita tak fikir pun kesannya pada badan kita. Tau tak, sebab pemakaian pakaian dalam yang salah, adalah punca terjadinya pengumpulan lemak di bahagian yang tidak sepatutnya. Dan mulalah terbentuknya selulit yang memalukan. 
Yang paling Zaza suka, sebab saiz badan masih sama seperti dulu. Cuma, bentuk je yang dah berbeza. 😀  Kalau dulu, memang takda shape langsung, nak pakai kebaya pun berkira-kira sebab takut dikatakan straight! Even nak pakai dress pun terpaksa alter dulu, terutama di bahagian pinggang. Sekarang, bila beli, memang dah boleh pakai terus tanpa perlu dibega-bega lagi dah. 
Uoll kalau nak tau saiz yang betul untuk Premium Beautiful, boleh contact Zaza, Zaza akan guide uoll untuk dapatkan PB dengan saiz yang betul, supaya lemak-lemak badan tu akan pergi ke tempat yang sepatutnya. Penting sangat saiz yang betul ni. Sebab ada kes yang badannya jadi lagi besar sebab pakai saiz yang salah. So hati-hati ya. Dan lagi, PB ni mungkin ada yang salah faham ingat kena pakai ketat dan sendat macam korset lain. Tu pun tak betul. Itulah keistimewaan Premium Beautiful yang sangat best yang membezakan PB dengan korset-korset biasa yang lain.

                   

Sewaktu buffet dinner dengan family. Dulu memang takut nak makan banyak takut pinggang melebar. Sejak berPremium Beautiful ni, Zaza dah tak perlu risau sebab pinggang memang tak berubah sebelum dan selepas makan 😀

Zazalina

019 307 5397
Share This