Tidak ada wanita yang inginkan keguguran, tapi keguguran ini adalah sesuatu yang tidak diduga. Antara punca terjadinya keguguran ini adalah kerana masalah rahim tak kuat. Kita sebagai wanita sudah tentu tidak mahu masalah keguguran itu terjadi, dan amat penting untuk kita menjaganya dengan baik, supaya perkara ini dapat dielakkan daripada terjadi.
SELUAR PREMIUM BEAUTIFUL untuk elakkan KEGUGURAN berulang kali
Ini kisah benar dari rakan Kak Zaza dari terengganu yang diuji mengalami keguguran berulang kali. 
“Sebab Yana pakai Premium Beautiful lepas 3 kali gugur. Doktor tak boleh nak detect apa masalah Yana sebenarnya. Sampaikan pakar O&G suggest kat Yana, awak pakailah apa-apa je girdle yang boleh support rahim awak, sebab kita tak tahu masalah kat dalam.. 
So Yana google pasal kuatkan rahim dan keguguran. Banyak yang keluar pasal Premium Beautiful. Bila dapat pakai Premium Beautiful memang rasa lain. Darah nifas cepat keluar dan cepat kering, badan lebih bertenaga, dan kemas. Yana berpantang gugur sebulan.. Lepas 3 bulan, Yana pregnant baby Ajwad”
Testimoni Premium Beautiful
Yana ketika berpantang baby Ajwad
Nak tau macamana PREMIUM BEAUTIFUL bantu untuk elakkan KEGUGURAN?
Sebab Girde yang disulam dengan benang ber FIR ni dapat membantu menaikkan dan menstabilkan kedudukan rahim serta membantu proses pelekatan janin supaya tidak mudah jatuh.
Petua orang lama, naikkan peranakan dengan cara berurut. Zaman sekarang ni, memang susah sangat nak jumpa tukang urut terutamanya yang tinggal di ibu kota ni. Jadi, dengan hanya pakai girdle dapat bantu naikkan peranakan, alhamdulillah sangat-sangat. Tak perlu susah-susah cari bidan, nak bagi orang yang kita tak kenal untuk sentuh-sentuh badan kita. Malu jugak kan… :p
So cara senang, urut dengan bidan moden long girdle Premium Beautiful ni je la..
Apa yang menarik dengan bengkung Premium Beautiful ni, bila dipakai masa berpantang akan lagi mempercepatkan pengeluaran darah nifas dan air-air bisa. Badan pun jadi segar dan bertenaga. Bentuk badan? Tak payah cakap la. Dia cepat membantu untuk ‘firm’ kan semula perut kita yang menggeleber dan pudarkan kesan stretchmark yang ada.
Yang ini pula kisah seorang lagi rakan Kak Zaza yang juga mengalami masalah yang sama..
“Sewaktu ulangtahun perkahwinan kami yang pertama, akak mengalami keguguran. Masa tu tak tau yang Premium Beautiful ni boleh guna untuk berpantang. Pergi beli bengkung lilit-lilit. Punya susah nak melilit dan sampai melecet tepi peha sebab kain dia kasar dan tebal. Bila kita bergerak, bergesel dengan tepi peha dan ikatan kat perut pun jadi longgar. Tapi, bertabah je la. Dan bila masuk kerja pun masih pakai bengkung lama tu. Kembung dalam baju kurung tu sebab bengkung tu kan panjang. Dah lilit paling kemas rasanya. Satu lagi bila pakai bengkung lilit ni kena selalu minta tolong suami ketatkan. Bila suami kerja dan kita pun kat tempat kerja, ikat mana yang boleh je la.
Selang 7 bulan lepas tu, akak gugur lagi buat kali ke-2. Macam biasa berpantang dan berurut. Kali ni cuba nasib berurut dengan mak bidan di Jengka 21. Dapat nombor telefon Mak Limah ni pun dari kawan baik akak yang dah dua kali gugur dan akhirnya berjaya hamil lepas berjumpa dengan Mak Limah.
Rupa-rupanya peranakan akak jatuh  satu setengah inci. Sebab tu setiap kali mengandung dia akan gugur. Dia sengkak dan ulang berurut selama 3 kali, alhamdulillah kurang la simptom akak yang kerap buang air kecil tu. Masa awal mengandung hampir 30 kali sehari ke tandas walhal usia kehamilan baru masuk sebulan.
Atas nasihat dari Mak Limah yang suruh pakai seluar/long girlde/corset untuk bantu ‘ampu’ peranakan supaya tak mudah jatuh. Sebenarnya kalau kita banyak berjalan, naik tangga, angkat berat memang mudah sangat peranakan jatuh kembali.
Sejak balik dari berurut tu, memang hari-hari pakai corset. Dah alang-alang pakai corset lebih baik ambil corset yang terbaik macam Premium Beautiful ni. Dah 23 tahun di pasaran. Ada teknologi FIR yang bantu mengurangkan pelbagai masalah kesihatan dalaman dan luaran. Yang paling seronok bila boleh repair percuma kalau rosak atau hook tercabut. Jimat la beli sekali pakai untuk beribu-ribu kali.
Bulan berikutnya datang berurut lagi ke Jengka 21. Mak Limah urut dia kata sebenarnya ada kesan keguguran lagi. Maksudnya keguguran kali ke-3. Suami pun terkejut. Cepatnya lekat sedangkan akak baru habis berpantang tapi dah lekat balik. Rasa seronok bila tau mengandung lagi tapi terpaksa redha sebab dia pergi jua. Gugur lagi..
Sampai sekarang dah jadi pengguna tegar Premium Beautiful Corset. Yang seronok bila pakai corset Premium Beautiful ni rasa sakit belakang/sakit pinggang dah kurang. Kalau sebelum ni, bila berjalan banyak mesti sakit pinggang, tak larat dan sakit tumit. Sebab tu pakar tulang dunia sendiri iktiraf Premium Beautiful sebagai corset penjagaan tulang belakang”
Dan alhamdulillah beliau kini sedang hamil. Doakan lah beliau semoga semuanya selamat…
Mendengar kisah mereka ini, memang Kak Zaza rasa bertuah diperkenalkan dengan korset Premium Beautiful ini.. Walaupun Kak Zaza belum lagi berkahwin, tapi dah mula jaga segalanya dari sekarang. Orang kata, langkah penjagaan tu memang kena ambil seawal yang boleh kan, supaya kita dapat elakkan perkara yang tidak kita ingini itu dari berlaku kemudian hari.. Usaha itu penting…
So kepada wanita di luar sana, jagalah rahim kita sebaiknya. Memang banyak je rawatan yang boleh kita buat, tapi dah tentu perlukan kos yang tinggi juga.. Cara tradisional pun ada, cuma nak dengan tak je, rajin dengan tak je.. Bagi yang nak kos yang rendah dan cara yang mudah, boleh ikut cara Kak Zaza dan rakan-rakan Kak Zaza yang lain menjaga kesihatan dalaman. Bonus bagi mereka yang pakai Premium Beautiful ni, dah tentulah dapat badan yang cantik, pinggang yang cantik.. Senang kan kerja kita, guna Premium Beautiful, tapi dapat banyak sangat kebaikannya tak kiralah dari segi dalaman dan luaran.
Your Premium Beautiful Expert.

Zaza

019-3075397
Share This