Masih ingat reaksi rakan-rakan dulu bila Zaza kata nak pakai Premium Beautiful. Mereka kata, nak kurus macammana lagi? Zaza dulu memang dalam kategori seorang yang kurus sangat (berat dalam sekitar 40kg-42kg je). Walaupun Zaza rasa, takdalah kurus sangat :D.
Ini memang selalu bagi orang-orang yang beranggapan Premium Beautiful ni konsepnya hanya untuk kurus semata. Ok, nak bagitau kat sini, Premium Beautiful bukan hanya untuk kurus semata, tapi, dia membantu kita untuk dapatkan berat yang ideal. Maknanya, orang yang bersaiz besar, boleh turunkan berat badannya ke berat yang sepatutnya, orang yang berbadan kurus, boleh dapat berat yang sesuai dengan ketinggiannya. Kan best macam tu? Bukannya bila pakai Premium Beautiful ni untuk jadi kurus, orang yang kurus jadi bertambah kurus dan semakin kerempeng. Hehe..
Dan biasanya orang yang tak memakai Premium Beautiful ada macam-macam andaian mereka sendiri. Jangan macam-macam. Pakai dulu, baru tau. Pakai dulu baru boleh nak komen. Pakai sendiri baru faham apa itu sebenarnya Premium Beautiful 😀
Melalui fungsi FIR yang terdapat dalam Premium Beautiful ni, ia membantu
Memperbaiki peredaran darah dalam tubuh
Menstabilkan kadar metabolisme dalam badan kita. Setiap orang ada yang cepat dan ada yang perlahan tahap metabolismenya
Meningkatkan keberkesanan penyerapan nutrien dan penyingkiran bahan buangan daripada badan

Pemakaian Premium Beautiful ni akan membantu bentuk badan kita menjadi lebih firm. Kan cantik, tak kira apa saiz badan pun, badan kita tetap kemas, tanpa bonjolon sana sini.
2 cara mudah Premium Beautiful bekerja:
1. Mengalihkan lebihan lemak ke bahagian yang sepatutnya.
pengalihan lemak serta merta
penyimpanan lemak (pakai dan sesuaikan dulu)
penetapan lemak
2. Menetapkan kedudukan lemak di tempat yang betul
Pakai dalam jangka panjang akan dapat mengekalkan kontur badan secara lebih selesa dan fleksibel.
Sekarang ni, dah 2 tahun menjadi pengguna setia dan tegar Premium Beautiful. Rakan yang dulu beria-ia kata buat apa pakai Premium Beautiful sebab dah kurus, mula tegur perubahan Zaza. Kata mereka, sekarang ni lagi elok dari dulu. Dulu terlampau kurus sangat. Sekarang ni, tak terlalu kurus dan ada shape. Hehe.. Nampak kan, kenapa Premium Beautiful ni menjadi pilihan Zaza. Dan, perlu ingat, walaupun kita seorang yang kurus, tak bermakna kita takkan berubah saiz jika kita tak pernah buat senaman yang konsisten dan diet yang sihat. Jadi, pakai Premium Beautiful ni membantu kita untuk kekalkan berat badan ideal. 
Premium Beautiful ni, memang keperluan setiap wanita. Rasanya memang setiap wanita perlu pakai Premium Beautiful tak kiralah bagaimana bentuk badannya, tak kiralah bagaimana saiz badannya. 
Dan kepada anda yang berhajat nak memakai Premium Beautiful, pastikan anda mendapat khidmat nasihat dari agen terlatih ya, sebab nanti kalau ada apa-apa kemusykilan ke boleh je rujuk pada agen berkenaan. Dan agen terlatih ni memang akan pastikan uoll semua dapat pakai Premium Beautiful dengan selesa dan berbaloi 😀
Love,

Zazalina
019 307 5397
Share This