Rasanya kebanyakan blog reader semua dah tahu yang Premium Beautiful ni memang sangat bagus digunakan sebagai set berpantang. Kak Zaza dah selalu tulis dalam beberapa entry sebelum ni dan juga beberapa testimoni yang menggunakan Premium Beautiful ketika dalam pantang.
Dalam entry kali ni, Kak Zaza nak cerita lagi tentang kehebatan Premium Beautiful ni sebagai set berpantang terbaik. In case you all ter miss entry Kak Zaza sebelum ni, boleh jadikan entry ini sebagai rujukan you all ok 🙂
Kenapa Premium Beautiful ni menjadi pilihan ramai ibu-ibu yang sedang berpantang?
1. Dapat Balik Bentuk Badan Idaman
Waktu yang paling sesuai untuk turunkan baby fat ialah 30 hari pertama selepas bersalin. Pakai Premium Beautiful dalam masa 30 hari selepas bersalin, memang membantu sangat-sangat untuk dapatkan balik the right body shape dan lelemak yang berlebihan dalam badan.
2. Darah Nifas Keluar Dengan Lancar
Pakai Premium Beautiful sewaktu berpantang juga mampu membuang segala air bisa dalam rahim dan memendekkan tempoh waktu nifas kita. Darah nifas akan keluar dengan lancar. Its good untuk rahim kita, di mana rahim kita akan lebih cepat sihat dan lebih cepat subur.
3.. Memulihkan Luka Dalaman Dengan Cepat
Far Infra Rays (FIR) dalam fabrik corset ni boleh menyembuhkan luka dalaman dengan cepat. Expecially untuk ibu yang melahirkan anak melalui pembedahan, luka dan rasa ngilu di bahagian bawah rahim tu memang cepat sangat sembuh.
4. Mengembalikan Rahim Ke Kedudukan Asal
Kak Zaza ada customer yang baru hari ke-12 berpantang tukang urut tu beritau yang rahimnya dan duduk tempat yang betul. Ha, so kalau uoll berpantang dengan Premium Beautiful, janganlah terkejut kalau tiba-tiba tukang urut tu beritau berita gembira ni.

 

5. Mesra Penyusuan
Pakai Premium Beautiful memudahkan untuk anda menyusukan anak.Tak sama macam bra biasa. Pakai Premium Beautiful ni juga dapat mengelakkan bengkak susu. Ia juga menggalakkan dalam penghasilan susu badan.

 

6. Mudah dan Cepat
You all boleh menggantikan bengkung biasa yang you all pakai waktu berpantang tu dengan corset Premium Beautiful. Cara pemakaian pun sangat mudah. Dan kalau pakai Premium Beautiful sewaktu berpantang ni pun umpama you all bertungku 5 kali sehari!
Soalan yang selalu orang tanya juga, bila waktu yang sesuai nak ambil ukuran badan?
Untuk ibu yang bersalin normal, waktu yang sangat sesuai untuk mengambil ukuran badan ialah 1 minggu selepas bersalin.
Bagi ibu yang sedang berpantang, waktu yang sesuai ialah selepas 2 minggu bila badan mula sihat dan luka mula pulih.
Waktu yang sesuai untuk pakai Premium Beautiful ketika dalam berpantang
Minggu pertama bolehlah mula dengan pakai Waist Nipper (bengkung). Selepas seminggu bila luka dah pulih, bolehlah mula pakai 1 set. Tapi ini untuk yang bersalin normal. Kalau melalui pembedahan, pastikan luka kat perut tu dah kering barulah boleh mula pakai Waist Nipper.
Berbaloi pakai Premium Beautiful
Premium Beautiful bukan dipakai ketika dalam berpantang saja, tapi selepas berpantang, teruskan saja pakai Premium Beautiful ni. Sebab tu memang berbaloi pakai corset ni sebab boleh dipakai sepanjang masa, tak kira dalam apa situasi sekalipun.

 

 

Kalau nak slim macam testimoni kat atas ni, boleh terus contact Kak Zaza. Kak Zaza akan guide uolls untuk dapatkan shape dan berat badan seperti mereka dalam gambar ni.

Yang nak buat side income melalui Premium Beautiful pun boleh sangat!

Zazalina

019 307 5397

Share This