Sebelum ni kan, mak Zaza selalu je mengadu sakit belakang. Ya,lah mungkin sebab dah berusia so, badan pun jadi sakit-sakit terutama bila buat kerja-kerja rumah. So, kitorang pun suggestlah dia pakai waist nipper untuk kurangkan rasa sakit belakang, so mudahlah dia nak bergerak kan.
Dah lebih kurang 2 minggu pakai, alhamdulillah dia kata lega dah belakang dia. Dah tak sakit macam dulu lagi. Yang kelakar, tiba-tiba dia bagitau Zaza, eh, mak dah ada pingganglah. Hehe.
Waist nipper ni memang sesuai untuk semua golongan, tak kiralah lelaki ke wanita. Tujuannya adalah selain untuk kempiskan perut,  waist nipper ni juga berfungsi untuk menyokong pinggang dan menegakkan tulang belakang. Selain itu juga ia dapat memperbaiki postur berdiri dan duduk. So kalau mak-mak kita ada masalah ni pun, kita boleh suggest pakaikan waist nipper ni. Lelaki pun boleh pakai. Jangan risaulah kalau takut pinggang ramping, sebab kami sebagai Premium Beautiful Expert, akan pastikan saiz yang anda dapat tu memang bersesuaian dengan ukuran dan tujuan pemakaian.
Happy mak Zaza sebab sekarang ni dah boleh bergerak tanpa sakit belakang lagi. Alhamdulillah, mujur ada waist nipper Premium Beautiful ni.
Zazalina

019 307 5397
Share This