Ramai yang kata bila bersalin secara pembedahan ni, amalan berpantang tu tak sama seperti bersalin normal. Dan ia lebih susah.
Ada yang tanya, bolehkah nak berpantang dengan Premium Beautiful? Dah tentulah boleh, dan memang bonus kalau berpantang dengan korset ni. Mereka yang melalui pembedahan ketika melahirkan, sebaik-baiknya  pakai Premium Beautiful ni bila luka luar kering. InsyaAllah kesan ngilu dan sakit akibat kesan torehan semasa pembedahan akan hilang dengan Premium Beautiful.
 
Kali ni nak berkongsi kisah ibu kepada 3 anak ini, melalui 3 kali bersalin secara caesarean. Dan berpantang ke-3 kali ni, Amalina memilih Premium Beautiful sebagai set berpantangnya.
Kata Amalina, 

“Alignment memang out la…tapi the most important reason, adalah sakit belakang kesan epidural tu.. memang tak tahan sakitnya…selama ni husband tak pernah komen sepatah pun..tapi sarung je Premium beautiful, terus husband puji…maknanya selama ni dia diam tu bukan tak perasan, tapi maybe nak jaga hati je tu…


Nak bengkung ikat-ikat tu memang serius tak sempat.. Anak dah masuk tiga..hero semua pulak tu…mmg bz kalah menteri…. Nak pantang tertib sangat pun tak dapat…. Maybe sebab tu sakit belakang tu makin menjadi kot…..”
Testimoni berpantang caesarean dengan premium beautiful
Boleh lihat sendiri perbezaan antara kedua gambar ni. Bila dah tersarung Premium Beautiful, automatik pinggang terbentuk dan punggung lebih kemas.. Ini masa hari pertama pakai Premium Beautiful.
Hari ke-2 dah boleh pakai baju lama! Terus nampak result dan of course lah suami mana yang tak suka.


Dan ini pulak gambar latest Amalina..



Fuh, memang berbeza sekali penampilan Amalina.. Slim dan tak nampak seperti ibu anak 3.



Amalina turun 10kg.. Dan yang best, pinggang tak sakit dah walaupun ada 3 anak yang masih kecil.
 Fuh, memang berlainan sekali Amalina yang dulu dan sekarang. Semuanya hanya kerana memakai Premium Beautiful je.
 Untuk keterangan lanjut tentang kebaikan Premium Beautiful untuk yang bersalin caesar, boleh contact Zaza dekat 019-3075397
Share This