Happynya bila dapat tau berita ni. Macam dengar je luahan hati Zaza nak jumpa dengan ahli Running Man lepas tak dapat jumpa dengan Kim Jong Kook June lepas. Okay, kali ni, Zaza akan pastikan yang Zaza takkan terlepas lagi. Ni dah memang dah masuk dalam kalendar Zaza. So, jumpa anda semua dekat Stadium Negara okay!
Details tentang cara nak beli tiket belum keluar lagi. So, dah memang nak kena standby lah dari sekarang ni takut terlepas pulak kan.  
Tarikh : 1 November 2014 (Sabtu)
Tempat : Stadium Negara 
Harga Tiket : RM729 (VIP), RM499 (CAT 1), RM429 (CAT 2), RM299 (CAT 3) dan RM199 (CAT 4)
Jom lah korang ramai-ramai datang. Buktikan yang anda memang peminat tegar Running Man.
Simpan tarikh tu baik-baik okay. 
Don’t walk, run!
Race Start!
Share This