Ketiak hitam? Kadang-kadang masalah ketiak hitam ni disebabkan penggunaan deodarant. Tapi kalau tak pakai deodarant keluar rumah macam tak confident pulak kan? Nanti tak pasal-pasal ada bau yang tak menyenangkan. 
Tapi sekarang ni, ada cara nak cerahkan ketiak yang tak berapa nak cerah tu dan juga hilangkan bau badan. Dengan sabun ketiak @ sabun marine essence ni, semua masalah tu dapat diselesaikan semudah ABC je. Bau sabun ni pulak tersangat lah wanginya. Kalau guna, memang satu badan pun wangi. Bau ni memang boleh hilangkan stress. Kadang kalau tengah tension stress kat office, ambil je sabun ni, bau sabun ni, ha, hilanglah segala kekusutan tu.
Macam best je kan sabun ni. Dah lah tu, banyak pulak keistimewaan sabun ketiak @ marine essence ni. Selain untuk pencerahan kulit, ia jugak sangat bagus untuk:

Ruam badan
Jerawat belakang badan
Celah ketiak dan kelengkang gelap
Leher berkerak
Perut hitam gelap lepas bersalin
Jeragat muka
Kulit kering
Dan MALAS MANDI…



Masalah jerawat dan parut dah mula pudar dari kulit. Kalau nak tau, sabun ketiak @ marine essence ni pun boleh digunakan di wajah. Senang kan, all in one!
Nampak dah improve kan?
Harga sabun marine essence :

Seketul RM40
Sekotak ada 3 Ketul RM120

Sabun ni juga, ada dalam bentuk liquid. Macam saya, saya lebih suka yang bentuk liquid ni, lebih tahan lama 😉

Kalau body wash
250ml untuk RM38

Fungsi kedua-dua ni sama je 

Free delivery untuk sekitar Keramat, Ampang, Kampung Baru, KLCC dan yang sekitarnya.

Nak beli borong marine essence beauty bar atau body wash ni pun boleh. 
Sebab kalau nak tau dengan sabun cerah ketiak ni je pun boleh dapat extra income 5-7k per month tau. Permintaan untuk sabun marine essence @sabun ketiak ni memang tengah hotttttt!

Pada yang cepat dan bijak amik peluang memang akan dapat punye income lebih dari gaji makan gaji. Sesuai sangat lah product ni untuk yang nak jadi ahli SOHONISTA (Small Office Home Office) dengan berniaga online hanya dengan gunakan internet dan boleh jana pendapatan dari rumah.

Zazalina Othman
019-3075397 (Whatsapp)

Share This