Nak share dengan readers semua tentang kebaikan sabun marine essence atau nama popularnya sabun ketiak. Kenapa nama dia sabun ketiak? Sebab fungsi sabun marine essence ni, dia dapat mencerahkan ketiak yang agak kusam dan gelap, di samping dapat menghilangkan bau badan. Ha, menarik tak? Kalau ada sesiapa yang ada masalah bau badan, tapi kita tak tahu macammana nak beritau dia takut dia kecil hati, bolehlah hadiahkan sabun ketiak ni. Sure lepas tu badan dia jadi wangi je.

Selain dari tu, antara kelebihan sabun marine essence a.k.a sabun ketiak ni, dia dapat:

# cerahkan ketiak dan celah-celah badan kita yang gelap.
# hilangkan daki dan kesan gelap kat leher, siku, lutut dan buku lali.
# kurangkan dan membantu untuk hilangkan gatak-gatal badan
# antara ubat terbaik untuk kurangkan kesan radang eczema
# kurangkan pigmentasi pada kulit muka dan badan
# membantu kurangkan masalah jerawat belakang badan
# melembutkan kulit
# sabun yang beraura…rasa fresh and energetic setiap kali lepas mandi dengan sabun ni.
Menarik kan? Jom dapatkkan sabun marine essence a.k.a sabun ketiak ni. Memang wajib lah ada sabun ni. Rugi sangat kalau tak dapatkan. 
Seketul Rm35 

Zazalina 
019-3075397

Untuk yang berada di sekitar Kuala Lumpur terutamanya di kawasan Keramat, Ampang, Pandan, Wangsa Maju dan Klcc, boleh je call saya dan saya boleh hantarkan. Untuk yang berada di luar kawasan, macam biasa lah ye, melalui pos laju.

Share This