Memang permintaan terhadap sabun Marine Essence ni di luar jangkaan. Hari-hari ada saja yang nakkan sabun ni. Hari-hari ada je yang nak repeat order. Bila produk tu memang berkesan, memang akan ada je permintaan dari orang ramai. Happy sebab dapat puaskan hati customer yang memang berpuas hati sangat-sangat dengan sabun ni.

Ni antara fungsi Marine Essence yang sentiasa mendapat permintaan hangat dari pembeli : 

# cerahkan ketiak dan celah-celah badan kita yang gelap.

# hilangkan daki dan kesan gelap kat leher, siku, lutut dan buku lali.

# kurangkan dan membantu untuk hilangkan gatak-gatal badan

# antara ubat terbaik untuk kurangkan kesan radang eczema
# kurangkan pigmentasi pada kulit muka dan badan
# membantu kurangkan masalah jerawat belakang badan
# melembutkan kulit
# sabun yang beraura…rasa fresh and energetic setiap kali lepas mandi dengan sabun ni.



Berita baik untuk penduduk di Pulau Pinang, anda kini boleh dapatkan melalui agen Zaza di Pulau Pinang. Anda boleh hubungi 


Nurin  017-539 1544




Berminat nak jadi agen di kawasan anda? Boleh hubungi Zaza ya. Peluang income RM500 ke RM2,000 sebulan! Nak dapat lebih pun boleh. Best tau bila tau-tau ada je duit masuk dalam account setiap bulan. 




Zazalina


019 307 5397



Share This