Seronoknya buat business dengan Top Leaders Circle ni. Sentiasa je ada kejutan demi kejutan. Tapi bukanlah kejutan yang menakutkan, tapi lebih kepada berita menggembirakan 😀
Best tak, kalau buat sales dan bulan tu kita achieve, kita dapat award dan hadiah. Seronok kan. Kalau buat sales dekat office, ada tak dapat macam ni? Zaza tak sure sebab tak pernah bekerja dalam bidang sales dan marketing. Tapi. Dekat Top Leaders Circle, sentiasa je ada booster untuk kita. Bayangkan lah, dah lah kita achieve sales kan, income dah tentu-tentu masuk dalam account kita, income gemuk pulak tu. Lepas tu dapat pulak award dan hadiah dan diraikan dalam satu majlis. Seronoknya!!! 

Ehem.. Inilah hadiah yang bakal diterima untuk top monthly achievers. 

Share This