Salam semua. Hari ni hari pertama kita berpuasa untuk tahun 2015 bersamaan dengan 1436H. Semoga ramadhan kali ni, kita mendapat lebih ganjaran dan lebih berkat dari tahun-tahun sebelumnya. Jadikan ramadhan kali ni adalah ramadhan yang terbaik untuk kita. 
Actually, Zaza selalu confuse nak eja ramadhan atau ramadan. Yang mana satu betul ye? Hihi.. Takpalah, asalkan anda faham ok lah kan.
Sekali lagi nak ucapkan selamat berpuasa dan selamat beribadah untuk semua customer Zaza yang beragama Islam dan juga kepada semua pengunjung blog Zaza. 😀
P/s: Kalau nak order produk-produk hebat seperti BVSM (nak cergas dan sihat sepanjang masa) Marine Essence (wangi semerbak di hari raya), Mineral Coffee (untuk kesegaran sepanjang berpuasa), BB Plus Collagen (Nak nampak muda berseri di hari raya), Cozuma Series (Nak cantik di hari raya), Garlic tablet, Garam Buluh dan macam-macam lagi produk lah, boleh je hubungi Zaza ok. 
Zazalina
019 307 5397
Dan untuk yang nak 70% kesihatan dan 30% kecantikan dengan 100% keyakinan dah tentu lah produk yang paling meletop Premium Beautiful ada offer istimewa untuk hari raya. Kalau nak tahu, whatsapp Zaza.
Okay, selamat berpuasa semua 😀
Share This