Weekend yang penuh dengan energy. Rasa bersemangat sangat. Mana taknya, Kak Zaza berpeluang mempelajari sesuatu ilmu baru dalam business online ni. Macammana nak buat sales ribu-ribu sehari. Kak Zaza rasa beruntung sangat berada dalam team Top Leaders Circle dan Dolomite Team sebab mereka ini menyediakan platform dan peluang terbaik untuk anak didik mereka dan salah satunya aktiviti baru-baru ini dengan menganjurkan seminar bersama Tuan Izan Shafie. Mana lah nak cari kumpulan hebat macam ni.
buat side income dengan teknik online
Sedikit perkongsian tentang Tuan Izan ini
Beliau merupakan seorang jurulatih perniagaan dan penulis buku maya (e-book). Berpengalaman 5 tahun dalam bidang salesman, 9 tahun dalam bidang francais dan 3 tahun pengalaman membina network di facebook tanpa kos. Beliau juga pernah ditemuramah atas kejayaan beliau dalam beberapa akhbar dan televisyen seperti TV Al-Hijrah, Harian Metro, Sinar Harian, Mingguan Wanita dan The New Straits Times. Beliau juga mampu menghasilkan teknik pemasaran dan pengiklanan yang membuatkan pelanggan tidak sabar untuk menyerahkan duit mereka. Fuh, hebatkan profile beliau. 🙂
Seminar itu memang pump up terus semangat kami. Rupanya ada cara lebih mudah nak berniaga kalau kita tahu dan faham caranya.
Mentor pesan, seminar ini memang bagus untuk traffic online kita. Tapi yang paling utama, jaga hubungan dengan Tuhan, dan hubungan dengan ibu bapa dan keluarga. Sebab jika kita jaga hubungan ini, apa saja yang kita kerjakan akan berjalan dengan lancar, mudah tanpa ada apa-apa halangan. InsyaAllah. Bersyukur sebab sentiasa didekatkan dengan mereka yang sentiasa mengingatkan kita tentang amalan dan akhirat juga. Bila berada dalam majlis ilmu sebegini, sebenarnya makin banyak terasa kekurangan diri dan keinsafan.
buat side income dengan teknik online
buat side income dengan teknik online

buat side income dengan teknik online

buat side income dengan teknik online
buat side income dengan teknik online

buat side income dengan teknik online

buat side income dengan teknik online
Kak Zaza amat berbesar hati nak ajar juga ilmu yang Kak Zaza pelajari ini. Bayangkan, modal RM50 boleh jana pendapatan RM1,000 sehari! Nak tahu macammana nak buat?
Walaupun dah pernah belajar dengan sifu lain, kali ini dapat lagi perincian teknik dan taktik online marketing. Paling best ilmu tarik rezeki. Jual barang guna Facebook ni rupanya selain teknikal ada lagi rahsia dia. Yang ini Mark Zuckerberg pun takkan ajar kita.
Bayangkan lepas apply teknik ni, walaupun spend masa, budget sama, result jadi 2 kali ganda!
Kak Zaza tak janjilah lepas ajar teknik ni anda semua boleh terus dapat-dapat ribu-ribu on the spot sebab yang penting usaha juga. Tapi kalau anda nak belajar cara buat duit online, boleh contact je Kak Zaza terus.
Zazalina
019 307 5397

Tertarik dan teruja bila lihat komen Tuan Izan terhadap seminar yang berlangsung baru-baru ini.

Saya kongsikan sedikit pengisian dalam majlis SEMINAR 
ONLINE MARKETING bersama DOLOMITE akademi ini.

1) Team mereka rata rata datang secara BERJEMAAH dan 

sudah rutin BIASA, BERJEMAAH itu satu KEWAJIBAN

2) Mereka memberi RESPON yang sangat sangat sangat 

luar biasa.

3) Sentiasa menganggapkan diri mereka PERLUKAN ilmu 

baru untuk belajar lagi dan lagi 

4) Sifat tolong menolong antara mereka, melahirkan rasa 

kuatnya silaturahim mereka.

5) Mereka terus apply  ilmu yang mereka pelajari dan berikan

saya feedback mengenai perkembangan mereka.

5 perkara ini yang saya nampak ketika saya luangkan masa 

SEHARI SUNTUK untuk berkongsi ILMU kepada mereka semua.

Jangan lupa whatsapp Kak Zaza dekat nombor di bawah ini. Kak Zaza pun dah tak sabar-sabar nak berkongsi dengan anda semua 🙂
buat side income dengan teknik online
Zazalina
019 307 5397
Share This