Dah setahun dah Zaza consume BB Plus Collagen ni. Dan, sememangnya Zaza memang puas hati dengan perubahan yang Zaza alami.
1. Yang pertama sekali, dah tentu bab kulit. Kulit Zaza memang sensitif. Jerawat memang besar dan merah. Pori pun terbuka. Kiranya memang kritikal jugak lah. Lepas tu dia on and off. Kejap ok, kejap tak. Tapi kulit Zaza dah jadi kasar dan pori terbuka sebab masalah jerawat ni. Dan sekarang ni, dah boleh dikatakan masalah tu dah takda lagi. Happy sangat2. Kawan2 pun dah mula tegur. Diorang kata kulit Zaza nampak tegang dan nampak lebih muda. Bestnya dengar :p
2. Dah takda masalah sakit lutut lagi. Kalau sebelum ni, bila jalan jem, lutut ni punyalah sakit sebab asyik tekan brek je. Padahal drive dari office ke rumah je. Kalau waktu normal, lebih kurang 10 minit je perjalanan. Tapi kalau jalan jem, kadang hampir 2 jam Zaza drive nak balik. Mau keras lutut Zaza. Tapi sejak ambil BB Plus Collagen ni, happy sangat sebab dah tak sakit lagi walaupun dalam jem.
3. Dah takda masalah sembelit. Ni pun masalah jugak dulu. Tapi BB Plus Collagen membantu mengatasi masalah ini.
4. Rambut Zaza pun dah tak gugur lagi 🙂
5. Rasa lebih cergas dan bertenaga. 
Ini antara perubahan yang Zaza alami setelah secara konsisten minum BB Plus selama setahun. So nasihat Zaza kepada mereka yang ambil collagen, kita kena konsisten,. Kalau baru minum sekotak lepas tu nak hasil yang gempak macam artis korea ke, lupakan lah ya. Sebab collagen ni sebenarnya perlukan masa untuk dapat hasil yang benar-benar best. Sebab BB Plus Collagen ni bertindak melalui 3 tindakan; memulih, membina dan memperbaharui sel kolagen dalam badan kita. Lagipun kalau baru minum 3 hari tiba-tiba kulit putih tu macam agak takut jugalah kan. Tak tahu kandungan dalam collagen itu selamat atau tak. 

Ini masa sebelum Zaza ambil BB Plus Collagen. Kulit kusam, berparut dan berjerawat. 

 Ini gambar sekarang setelah setahun setia dengan BB Plus Collagen. 😀

Pada anda yang nak rasakan sendiri kehebatan BB Plus Collagen ni, boleh contact Zaza ya. 
Sekotak RM180.00 (20 Sachet)
Kalau nak harga promosi, whatsapp ya 🙂
Love,
Zazalina Othman
019 307 5397

Share This