Sebelum ni selalu jugak bukak website Zalora ni, tapi tak pernah membeli. Tapi baru-baru ni, bila kakak Zaza beritau tema color kuning untuk majlis kahwin anaknya, Zaza pun dah pening kepala nak cari. Sebabnya masa dah suntuk, Zaza pun takda masa nak pergi mencari, so tiba-tiba teringatlah pasal Zalora ni.
Zaza pun carilah baju yang sesuai untuk dipakai. Dan terjumpalah baju ini. Rekaan dari Melinda Looi. Color pun kuning. Macam sesuai je.
So Zaza pun ambil keputusan untuk beli dekat zalora je. Yang menarik, Zaza order hari ini, esok dah selamat sampai dekat rumah. Servis yang sangat cepat dan puas hati. Zaza ingatkan dah tak sempat nak bertemakan kuning sebab ada masa beberapa hari je lagi untuk majlis persandingan anak buah.
Dekat Zalora ni juga, banyak koleksi dari pereka terkenal tanah air, seperti Melinda Looi, Rizalman, Jovian Mandagie dan banyak lagi dengan harga yang sangat berpatutan. Rekaaan pun memang cantik dan rasa macam nak beli semua je! Cara pembelian pun sangat mudah dan memang menjimatkan masa dan tenaga. 
Ada size chart senang untuk kita tentukan saiz baju. 
So kalau anda pun tercari-cari design untuk majlis tak kiralah majlis perkahwinan, majlis annual dinner, atau untuk sebarang event, dan takda masa untuk pergi cari, bolehlah layari je website Zalora ini www.zalora.com.my

Amacam, ok tak? :p

Suka dengan rekaan Melinda Looi ni. Simple je.
Selamat Pengantin Baru Iera 😀
Suka design pelamin ni. Buat terasa seperti ala-ala di taman. Tapi sebenarnye banyak kontroversi tentang pelamin ni. Akhirnya siap seperti yang dirancanglan 😀
Share This