Actually event ni bulan lepas sehari selepas TLC seminar. Baru sekarang ni sempat nak update.
Tapi, just nak bagitau dekat sini yang Zaza sangat excited dan still terasa lagi bahangnya. Mana taknya, 2 daripada penerima award pada majlis tu tak lain tak bukan adalah my protege. Bangga sangat. Dan sekarang baru faham feeling mentor bila sambut anak buah masing-masing tepi stage. I feel you! Rasa sebak, terharu, gembira, nak nangis, semua ada!
Majlis berlangsung dekat Dewan MCA Jalan Ampang. Kali ni, ramai sangat yang terima award sampai agak sesak dari biasa. Tahniah kepada semua penerima award, ini bukti yang dah semakin ramai yang buat business ni dan keluar dari comfort zone. Bukan mudah nak meniaga, kalau takda kesungguhan dan semangat. Tahniah kepada usahawan-usahawan baru. Semoga kita terus berjaya lagi seterusnya mengembangkan lagi pasaran. Dan macam biasa, Top Leaders Circle pun hantar wakil yang ramai untuk terima award kali ni.
majlis_anugerah_sm_ssm_premium_beautiful_expert_zazalina_othman

Ini Lynna. Protege Zaza dari Sri Rampai, Kuala Lumpur. Apa yang buat Zaza kagum dengan Lynna, beliau tak pernah kenal erti putus asa. Sentiasa buat dan buat. Dulu bekerja dan sekarang ni dah buat business ni secara full time. Tahniah Lynna. Ini baru permulaan. Semoga setiap langkah kita pada hari esok akan terus memberikan kejayaan untuk kita. Zaza doakan Lynna sentiasa berjaya dan seterusnya capai apa yang kita impikan.

majlis_anugerah_sm_ssm_premium_beautiful_expert_zazalina_othman

Yang ini Ayu, protege dari Shah Alam. Ayu ni seorang ustazah dan bekas peserta rancangan Ustazah Pilihan dalam rancangan TV Astro. Sekarang ni seorang penceramah bebas. Walaupun sibuk dengan urusan sebagai isteri, ustazah dan penceramah, tapi Ayu sentiasa committed dengan business ini. Asalnya contact Zaza sebab nak jadi agen untuk produk Marine Essense untuk kegunaan sendiri. Tapi, terus terjebak dengan berniaga terus sebab tertarik dengan business plan yang TLC sediakan. Mana taknya, first income je dah mencecah RM4K sebulan. Betapa hebatnya Ayu ni, 10 set Premium Beautiful tu boleh habiskan dalam masa tak sampai sebulan! Tahniah Ayu. Kak Zaza bangga sangat ada protege seperti Ayu. Lepas ni kita buat income lagi besar ok. Target 5 angka terus!
majlis_anugerah_sm_ssm_premium_beautiful_expert_zazalina_othman

Zaza pun naik pentas jugak hari tu. Sebelum ni dah dapat award dari Top Leaders Circle. Kali ni diraikan lagi oleh pihak syarikat pulak. 
Bila lihat kejayaan rakan kongsi, lagi bersemangat Zaza nak bantu mereka capai apa yang mereka impikan.
majlis_anugerah_sm_ssm_premium_beautiful_expert_zazalina_othman
majlis_anugerah_sm_ssm_premium_beautiful_expert_zazalina_othman

My truly idol, siapa lagi kalau bukan CDM Salleha

majlis_anugerah_sm_ssm_premium_beautiful_expert_zazalina_othman

Tak tahu nak gambarkan ucapan terima kasih dekat Salleha. Dari mula Zaza bersama dengan Top Leaders Circle sehinggalah sekarang, beliau sentiasa ada beri guidance dan motivasi dan orang yang banyak membantu. Thank you so much.

majlis_anugerah_sm_ssm_premium_beautiful_expert_zazalina_othman

Dan tak lupa juga dekat insan yang banyak membantu yang merupakan founder Top Leaders Circle, CDM Salha Zain.

Dengan Ana, mentor comel yang sangat bermotivasi dan Kiki..

majlis_anugerah_sm_ssm_premium_beautiful_expert_zazalina_othman
Tengah tunggu giliran ke pentas anugerah. Dengan Shida, Kiki dan Ayu.
majlis_anugerah_sm_ssm_premium_beautiful_expert_zazalina_othman

Sebahagian adik beradik TLC yang menerima award hari itu.

majlis_anugerah_sm_ssm_premium_beautiful_expert_zazalina_othman

majlis_anugerah_sm_ssm_premium_beautiful_expert_zazalina_othman
majlis_anugerah_sm_ssm_premium_beautiful_expert_zazalina_othman

majlis_anugerah_sm_ssm_premium_beautiful_expert_zazalina_othman
majlis_anugerah_sm_ssm_premium_beautiful_expert_zazalina_othman

Zazalina

019-3075397
Share This