Baru-baru ini diadakan New Distribution Orientation (NDO) khusus untuk usahawan baru Top Leaders Circle di bawah pimpinan CDM Salleha Roslan. 
Bertuah sangat semua yang datang pada hari ini, sebab banyak sangat yang diajar, dari ilmu produk sehinggalah plan permasaran. Speaker-speaker pun bukan calang-calang. Semuanya dari mereka yang terlibat sendiri secara langsung dan bercerita dari pengalaman mereka sendiri.

Speaker pertama ialah Nuzul. Bila lelaki bercakap pasal Premium Beautiful, rasanya wanita-wanita kat luar sana dah wajib ada satu set PB ni. Malu lah pulak kan bila lelaki tegur badan kita lemak bersepah-sepah. Nuzul berjaya membuktikan yang business ni bukan hanya untuk wanita, di mana lelaki pun boleh jual Premium Beautiful. Sebelum ni beliau bekerja sebagai mekanik dan sekarang dah buat business ni secara full time setelah melihat yang business ni mampu memberikan pendapatan lumayan.

Pada hari tersebut juga kami belajar cara ukur dan convert saiz yang tepat untuk keselesaan dan kepuasan pengguna. Pengguna memang keutamaan kami, jadi sebab itu kami sentiasa je upgrade ilmu mengenai Premium Beautiful supaya pelanggan akan dapat hasil yang mereka inginkan.

Kak Melati sebagai speaker kedua hari itu, menerangkan tentang plan perniagaan untuk setahun. Bayangkan dalam masa setahun je, income boleh mencecah 100K. Bulan pertama je dah dapat hampir RM14K. Memang senang sangat business plan ni jika kita follow betul-betul. Business plan ni memberikan peluang kepada kita untuk mendapat income yang besar, yang rata-rata dari kita biasanya cuma makan gaji dengan gaji bulanan RM3k. 
Tersentuh hati bila Kak Mel kata, adakah kehidupan kita benar-benar selesa, jika nak bagi duit dekat ibu bapa pun berkira-kira. Nak selesa memang kena berniaga. Takpalah susah 2 tahun pertama dalam burbusiness ni. Hasilnya nanti kita boleh dapat kemudian. Kak Mel kata, dia dah bekerja 15 tahun, tapi gaji bulanannya masih tak dapat menandingi gaji bulanan business ni. Benar sangat kata Kak Mel ni. Kita selalu letakkan duit bulanan untuk ibu bapa sebagai yang terakhir sekali dalam budget kita. Bila ada lebih, barulah bagi, kalau takda, memang tak kasi.. Silap-silap kita pula yang meminjam duit dari mereka.

Dan last speaker untuk hari itu ialah CDM Salleha. Banyak sangat point dalam slot CDM Salleha hari itu.
Full house kelas hari itu, dan rata-ratanya adalah usahawan baru dari seluruh Malaysia. Ada yang dari Johor, Melaka, Perak, Pahang dan Terengganu yang tak lepaskan peluang untuk bersama-sama meningkatkan ilmu perniagaan.

Best sangat kelas hari itu. Semuanya puas hati.

Kejutan untk CDM Salleha. Kami dah berpakat nak buat sambutan hari lahirnya pada hari itu. 

Selamat hari lahir Sal. Semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki.. Dan sentiasa success dan terima kasih kerana membimbing kami. Semoga Sal tak jemu untuk terus membawa kami ke puncak kejayaan..

Ini rakan kongsi Zaza yang datang dari Manjong Perak semata-mata untuk memantapkan skill dan ilmu tentang produk dan business. Kagum sangat dengan semangat dan tindakan beliau. So, kepada orang-orang Perak yang nak pakai Premium Beautiful dan nak tau tentang perniagaan kami boleh cepat-cepat contact beliau.
Azidah
019-224 8657
Dan those yang nak tau peluang perniagaan yang kami offer, boleh contact Zaza ok.. Peluang yang baik tak sabar nak kongsikan dengan semua.
Zazalina
019-307 5397
Share This