Demam Spiderman dah pun berakhir. Ha, demam ke? Hehe.. Yang mana dah tengok movie ni apa pendapat korang? Best tak?
Saya suka movie ni sebab suka tengok aksi Spiderman. Sebab kagum tengok dia guna akalnya keluarkan spider web tu. Walaupun ada yang kata movie kali ni tak best lah, tapi tak menghalang niat saya pun untuk tengok Spiderman. 
Yang pergi menonton movie ni, mesti tau kan tentang spidey room. Uniknya tentang bilik ni, kita semua boleh beraksi seperti spiderman.. Macam biasalah, saya ni takkan lah nak lepaskan peluang ni. So, macam-macam aksi lah yang sempat diambil. :p
Agak-agak kalau hari-hari buat macam ni, boleh tinggi tak? Hehe.
 Susahnya lah nak ambik cap ni :p

 Ada macam spidergirl tak?

 Macam-macam cara nak update blog. Gaya spiderman pun boleh 😉

Yang kelakarnya, kami dah conquer bilik tu. Excited kot masing-masing nak jadi spidergirl :p
Share This