Bila Zaza buat je business ni memang ramailah yang tanya tak susah ke jual ni especially corset pb ni? Alhamdulillah sejak buat business ni, rezeki bertambah dari dulu. 
Nak cakap benda ni je.
Ada kumpulan hebat
Ada mentor
Ada ilmu
Ada sistem 
Ada tindakan yang betul
Ada impian
Bila ada semua ni alhamdulillah memudahkan kerja kita. Dan buat business ni bukan maksud Zaza buat seorang diri. Buat dalam kumpulan dan itu memang memberikan kelebihan buat kami.

Ada kumpulan yang hebat, yang sentiasa mementingkan ilmu dan melengkapkan kami sebagai Premium Beautiful Expert. Itu je dah cukup bagi Zaza. Dalam apa-apa perniagaan pun apa yang penting ialah ilmu, tak kiralah ilmu pasaran, mahupun ilmu produk. Dan alhamdulillah TLC memang berikan yang terbaik untuk kami semua.
Dan, dalam Top Leaders Circle ni, rata-rata kami bukan ada background business pun. Tapi alhamdulillah, syukur dari zero pengetahuan dalam business tapi kini ada yang dah boleh buat sales terkumpul RM20K, RM60K, RM100K dan 200K sebulan pun bukan perkara yang mustahil.
Dan bila dah buat jualan macam tu, bayangkanlah berapa income yang boleh dapat sebulan? Kalau uoll baru bermula je pun, bulan pertama dah boleh dapat RM4500 tau.

Lihatlah sendiri sales dari Top Leaders Circle ni! Bila dah decide buat business ni, kami serap ilmu habis-habisan, bertindak sungguh-sungguh, rapat dan rujuk mentor-mentor 500% dan inilah hasilnya bertubi-tubi. Nak berjaya dalam business kami hanya buat apa yang perlu je dan bukan apa yang kami suka sebab yang perlu itulah yang menjadi.
Dan yang paling penting. Siapa yang tak suka PB oooiii… Bila ada produk hebat macammni memang tak jadi masalah nak jual. Zaza sendiri memang suka sangat PB ni. Kiranya pakaian dalam yang paling best yang pernah Zaza rasa. 😀

So kawan-kawan, Zaza nak ajak untuk turut sama join Zaza dan rakan-rakan TLC lain untuk sama-sama pegang income besar. Nak tahu lebih lanjut, boleh contact Zaza ya.

Whatsapp 019 307 5397
zazalinaothman@gmail.com
Share This